• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.06.2015, 00:00
KOÇ:
Ay'ın bulunduğu konum, birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Arkadaş çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken, aşırıya kaçabilirsiniz.
BOĞA:
Ay yaratıcılığınızı arttırma konusunda size gereken desteği veriyor. Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Yönlendirilmekten hoşlanmıyorsunuz. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.
İKİZLER:
Ay'ın bulunduğu konum size bazı konularda kararsızlıklar ve gizem sunuyor. Uzun süredir, saklamaya çalıştığınız konuların sizi baskı altına almasından dolayı canınız sıkılmış olabilir. Yaratıcılığınızı ön plana çıkaracaksınız.
YENGEÇ:
Duygusal yönlerinizin sizi rahatsız etmesinden kaynaklanan sıkıntılarınız var. Çevrenizde sizi onaylamalarını beklemeniz istiyor ve gerekli desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün planlı davranacaksınız.
ASLAN:
Sahip olduklarınızla yetinmeyebilirsiniz. Bugün, düşüncelerinizden taviz vermek istemediğiniz için, kararlı tavırlarınız yanlış anlaşılacaktır. Mesleğinizle ilgili yeni bir araştırma konusuna değineceksiniz.
BAŞAK:
Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Atılım yapmak isterken, sahip olduğunuz imkanları, tehlikeye atmamalısınız.
TERAZİ:
Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var.
AKREP:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal konularda kafanız her an karışabilir. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Sizi aşan konularda beklemeyi tercih etmelisiniz.
YAY:
Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz.
OĞLAK:
Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Düşündüğünüz şeyler için yolculuklar gündeme gelecektir.
KOVA:
Bugün, düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Onlarla aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız.
BALIK:
Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalısınız.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA