• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.06.2015, 00:00
KOÇ:
İlişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarını çözecek.

BOĞA:
Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Bugün sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz.

İKİZLER:
Uzun vadeli işlere girmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Şartlarınızı değiştirmek için olumlu keşiflerde bulanacaksınız. Bugün işinize çok iyi odaklanacaksınız.

YENGEÇ:
Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bugün, yeniliğe açık olmanıza rağmen çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. Aynı anda, birkaç işle ilgilenebilirsiniz.

ASLAN:
Bugün, gergin olduğunuz anlarda hızla size rahatsızlık veren düşünceyi veya ortamı terk etmelisiniz. Plüton'un geri hareketinden faydalanabilirsiniz. Uyumlu ve güzel bir hayat düşlüyorsunuz.

BAŞAK:
Bugün ruh sağlığınız için evinizi ön plana çıkarmalı ve kariyerinizle ilgili çalışmalarınızı ertelemelisiniz. Kendinize güvenmeyi seviyorsunuz. Çevrenizde size yardım edecek arkadaşlar olacak.

TERAZİ:
İlişkilerinizde kalıcı duygular bekliyorsunuz. Risk almak size yakışıyor ve atılımlarınızdan alnınızın akıyla sıyrılıyorsunuz. Bugün hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimler yapabilirsiniz.

AKREP:
Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Kibirli olmamalısınız.

YAY:
Maddi açıdan ilginç bir gündesiniz. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacak. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız.

OĞLAK:
Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını arıyorsunuz. Bugün yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemek. Nostaljik olaylar daha fazla ilginizi çekecek.

KOVA:
Duygu değişimleri yaşamak sizi agresif yapabilir. Bugün, karşı cinsle aranızda önlenemeyen bir çekim oluşacak. Önemli olan; sizin ne istediğinizi bilmeniz ve bu konularda göstereceğiniz yaratıcılık.

BALIK:
Siz özenli ve duygusal ilişkilerden hoşlanıyor, dostlarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bu nedenle, geçici ve uçucu duygular karşısında temkinli yapınızı koruşorsunuz. Çevrenizde çok seviliyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA