• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.10.2017, 00:00

KOÇ:

Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partneriniz de paylaşıyor. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösteriyorsunuz.

BOĞA:

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanacaksınız. Öğleden sonra iş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya geleceksiniz.

İKİZLER:

Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli parametreyi dengede tutmak olmalıdır.

YENGEÇ:

Bugün bulunduğunuz ortamlarda kişisel cazibenizle çevrenizi etkilerken, uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz. Dostlarınızın varlığı sizi mutlu ediyor. Fikirlerinizden başkalarının faydalanmasına izin vermemelisiniz.

ASLAN:

Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli. Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız.

BAŞAK:

Ay, ilişkilerinize destek verirken, ön plana çıkma konusunda fırsatlar yakalayacaksınız. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Bugün, birkaç konuda kendinizi savunmanız gereken noktada pasif kalabilirsiniz.

TERAZİ:

Bugün, çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Algılama gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir günü yaşıyorsunuz. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebiliyorsunuz.

AKREP:

Bugün Ay, duygusal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Partnerinizin sizinle ilgili düşüncelerine aynı duygularla karşılık verin. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, romantik ilişkileriniz olumlu etkileyecek. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

YAY:

Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız yüzünden, dostlar konusunda da seçici olmanıza neden oluyor. Bugün maddi konularda işbirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız.

OĞLAK:

Yakın çevrenizde kuracağınız sağlam dostluklarınızın, ileride yararını göreceksiniz. Bugün Ay, iletişim konusunda ilginç olaylarla karşılaşabileceğinizi hatırlatıyor. Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler.

KOVA:

Kişisel isteklerinizde artış kaydederken., arkadaşlarınızın da yoğun talepleri ile karşılaşabilirsiniz. İşlek zekanızı kullanabileceğiniz yeni konular karşınıza gelecek. Bugün, çevresel faktörlerin ön planda olması, motivasyon gücünüzü olumlu etkiliyor.

BALIK:

Bazı olayların açığa çıkmasını istemediğiniz için, çevrenize geleneksel bir tutum sergileyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda bir çok alternatif söz konusu olacak. Tepki almak istemediğiniz bir çok konu var. Yaşam kalitenizle ilgili gelişimler söz konusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA