• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.10.2017, 00:00

KOÇ

Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Yeni bir işe başlayanlar için dedikodulu bir ortam var.

ASLAN

Bugün sosyal yaşamınızda oldukça romantik davranacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekecek ve katıldığınız toplantılarda öncelikle, sağduyulu davranışlarınızla karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

YAY

Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile; sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda oto kontrol sisteminizi tetikte tutun. Duygusal olaylarda romantiksiniz.

BOĞA

Cinsel dürtülere neden olacak özel ilişkilerin karşınıza çıkması sizi düşünmeye sevk edebilir. Çünkü yeni bir başlangıç için uygun günlerde değilsiniz. Fakat gireceğiniz topluluklarda karşılaşacağınız kişiler sizi etkileyecek.

BAŞAK

İnandığınız konularda taviz vermeyeceksiniz. Planlarınız uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız.
Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız.

OĞLAK

Sizin en büyük enerjiniz hayata hırslı ve adayarak bakmanız. Siz harekete geçmeden önce sıkı düşünür ve hareket edersiniz.
Düşünce mekanizmanız daha da, hız kazanabilir.. İş hedeflerinizi üst noktalara taşıyın,

İKİZLER

Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız. Bu günlerde agresif davranmanıza neden olacak tüm çevresel koşullar sizi tahrik edecek. Özel yaşadığınız duygular sizin için önemli olacak.

TERAZİ

Yakın ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken aile ve yuva ile ilgili konularda daha fazla ilgili olacaksınız.
Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız.

KOVA

Başkalarının davranışları altında sahte bir sevgi gösterisi olabilir. Fakat olayların analizini yapacak kadar sezginizin yüksek olduğunu biliyor ve çevrenize bu özelliğinizi hissettirmek istemiyorsunuz. Kendinize güven sorununuz var.

YENGEÇ

Bugün Ay'ın konumu, felsefi anlamda yoğun düşüncelere neden olurken, çevrenizi güzelleştirmek adına çalışmalar yapacaksınız.
Ayrıca iş toplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak ta etkileyici olmak istiyorsunuz.

AKREP

Enerjinizin yüksekliğine ve yoğunluğuna diyecek yok doğrusu. Sizde farkındasınız ve maddi konularda olağanüstü çabalarınız karşılığını alacaksınız.
Bazılarınız yakın dostlarınızla sanatsal olaylara tanıklık edecek.

BALIK

Duygusal coşkularınız yine ön planda.. İlişkinizi abartmak adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleriniz için olumlu çabalar içinde olacak, sonradan vazgeçeceğiniz duygularınızı o an için yücelteceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA