• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.12.2017, 00:00

KOÇ:

Yeni tanışacağınız kişilerle maddi yapılanmaya girebilir ve ortak kazançlar tablosu altında bir takım çalışmalara yönelebilirsiniz. Bugün, her konuda çeşitli ve farklı olaylar ortaya çıkacak. Sezgilerinize güveniyorsunuz.

BOĞA:

Planladığınız konuların gündeme gelmesi, sizi rahatlatacaktır. Sınırlarınızın genişlemesini istiyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız kendinize özgün olmalı. Yaşamınıza farklı bir bakış açısı gelecektir.

İKİZLER:

Yakın geçmişinizi artık düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmayı ileriye dönük planlamalısınız. Eş ve iş ortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. Emir almaktan hoşlanmıyorsunuz.

YENGEÇ:

Güçlü sezgileriniz sizi destekliyor. Partnerinizi kıskandıracak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Onun algılama tarzı sizden çok farklı ve olayları abartmanıza bir anlam veremiyor. Sosyal çalışmalara yöneleceksiniz.

ASLAN:

Kişisel egonuzu tatmin edecek bazı olayların gündeme gelmesiyle kendinizi aktif hissedeceksiniz. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler, yaratıcılığınızı ortaya çıkarıyor. Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz.

BAŞAK:

İlişkilerinizde size hayran olan kişilerin varlığı sizi mutlu ediyor. Bugün, iletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek. Telefon konuşmalarınız iş ilişkilerinizi güçlendiriyor.

TERAZİ:

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranıyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok.

AKREP:

Derin duygularınızı karşı tarafa anlatmanız zaman alabilir. Bugün, olayların karşısında değişik tepkiler göstereceksiniz. Ayağınıza gelecek fırsatlar konusunda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Sabırlı olun.

YAY:

Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman gününüz daha güzel geçiyor. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde, yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Gizemli ve değişik olaylar ilginizi çekiyor.

OĞLAK:

Mantıklı yaklaşımınıza alışanlar farklı davranışlarınıza şaşırabilir. Sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Olaylara saplantılı yaklaşımınız yüzünden, çalışmalara gereksiz engeller koyuyorsunuz.

KOVA:

Bugün, duygusal enerjiniz çok yüksek. Oldukça inatçı davranışlar içindesiniz ve kafanızdaki konuları yaşama geçirme konusunda ısrarcı yaklaşıyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz.

BALIK:

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA