• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.01.2018, 00:00

KOÇ

Maddi bağlantılar içinde bulunduğunuz kişilerin işlerinden dolayı olan gecikmelere kafanızı takmayın. Hatasız iş yapmaya çalışmanız çevrenizde dikkat çekiyor. Gizli düşmanlarınızın olmasına takılmayın.

ASLAN

Güveneceğiniz kişileri iyi seçmeli, yaşayacağınız olaylara kendinizi kaptırıp içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız. Bugün, güçten yana oluşunuzu, destekleyen bir takım kişiler olacaktır.

YAY

Bugün Ay'ın konumu, kazançlarınızı farklı etkiliyor.
Hırslı ve güçlüsünüz. Elinizdeki olanakları kendi lehinize olumlu bir şekilde aktarabiliyorsunuz.
Hoşnut olmadığınız şartları kolayca bertaraf ediyorsunuz.

BOĞA

Sizden beklenen çok şey olmasına rağmen olayları kolayca denetleyebiliyorsunuz.
Bugün, bilinçaltınız çok dolu.
Olayları kafanıza fazla taktığınız için, yanlış sonuçlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

BAŞAK

Ay, burcunuzda ilerlerken, derin ve keskin görüşler içindesiniz.
Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir.
Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir.

OĞLAK

Maddesel konularda istediğiniz performansı yakalamak istiyor fakat, kişisel çabalarınızı engelleyecek durumlar ortaya çıkıyor. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gün. Ortak çalışmalara katılmak isteyeceksiniz.

İKİZLER

Olaylara pratik bir şekilde yaklaşmanız ve kısa vade sonuçlar almanız sizi çevrenizde ilgi odağı yapıyor. Bugün iyi niyetle yaklaştığınız her konuda başarı sağlıyorsunuz. Artık eski dostlarınızı hatırlamalısınız.

TERAZİ

Özgüveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar, iş veriminizi arttırıyor.

KOVA

Sevgi konusunda yaklaşımlarınızı; geçmiş deneyimlerinizden yola çıkarak irdeleme şansına sahip olacak ve partnerinizle paylaşacaksınız. Fakat finans konularıyla ilgili pürüzlerinizde ondan yardım alabilirsiniz.

YENGEÇ

Çevrenizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışmalısınız.
Ailenizle ilgili huzursuzluk kaynağını yok etmek sizin elinizde.
Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecek.

AKREP

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Ne kadar özverili olursanız olun, bugün kırgın olduğunuz kişinin rahatsız edici bakışlarını üzerinizde hissedeceksiniz. Değişim dolu günler sizi bekliyor.

BALIK

Kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmayın. Aşk konusunda; onunla ilgili yaşayacağınız durgunluk aşkınızın geleceği için kafanızda soru işaretlerin oluşmasına sebep olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA