• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.02.2018, 00:00

KOÇ:

Başlatacağımız çalışmalarda kendinizi ispat etme çabaları içinde olabilirsiniz. Gücünüzün onaylanmasını istiyor ve birçok aktivitenin içinde yer alıyorsunuz. Partnerinizin size olan ilgisinden olumlu etkileneceksiniz.

BOĞA:

Baskı altında kaldığınız zaman, bildiğiniz konularda bile, hatalar yapabiliyorsunuz. Bugün, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda, çevrenizi sınamadan, düşüncelerinizi ortaya koymamalısınız.

İKİZLER:

Duygusal yaşantınızda heyecan verici bir gün. Yükselen coşkularınızın kabul görmesi sizi daha da mutlu edecektir. Bugün, gireceğiniz ortamlarda çevrenize adeta bir ışık saçacaksınız. Fakat hırslarınıza söz geçiremiyorsunuz.

YENGEÇ:

İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bugün, olumlu şartlar sizden yana gelişiyor. Planladığınız çalışmaları yaşama geçirme konusunda hızlı hareket etmelisiniz. Yeni işlerinize hiç kimseyi ortak etmemelisiniz.

ASLAN:

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün ve size ulaşmaya çalışan kişilere fırsat tanımalısınız. Bugün, iletişim konusunda oldukça yoğunsunuz. Organizasyon konularında becerikli yönleriniz ortaya çıkıyor.

BAŞAK:

Hayallerinizi gerçekleştirmek için, işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Kendinize geriye çekerek, bazı isteklerinizi yaşama geçirmeniz mümkün değil.

TERAZİ:

Siz farklı konuları bir arada kombine edebilen bir yapıya sahipsiniz. Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey, sakince düşünerek, olayları kısa sürede toparlamanızdır.

AKREP:

Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Çevrenizdekilerin düşüncelerini hissedebiliyor ve tavırlarınızı önceden belirleyebiliyorsunuz.

YAY:

Kişiselliğinizi ortaya koymak için ekstra bir çabaya ihtiyacınız yok. Bugün enerjinizi doğru kullanarak, istediğiniz başarıya yaklaşabilirsiniz. Özellikle içinde bulunduğunuz koşulları istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

OĞLAK:

Hukuksal sorunları olanlar için olumlu gelişmeler gündemde. Beklediğiniz sonuçlar istediğiniz yönde ilerlerken, iyimserlik duygularınızdan vazgeçmemelisiniz. Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler sizi mutlu edecektir.

KOVA:

Bulunduğunuz ortamlarda konuya hakimiyetinizden dolayı liderlik vasıflarına çok çabuk yerleşebiliyorsunuz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, kişisel ilişkilerinizde ve ortaklıklar konusunda başarılı çalışmalar yapacaksınız.

BALIK:

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Bugün, her türlü çalışmada yardım almayı reddedebilirsiniz. Olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor. Bugün istemeseniz de, şans size gelecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA