• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.04.2018, 00:00

KOÇ:

Kendinizi ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Bugün araştırmalarınızı derinleştirerek, şimdiye kadar düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

BOĞA:

Düşüncelerinizin doğruluğunu bir kez daha kanıtlama şansına sahip olacaksınız. Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve tarzınızı ortaya koyacak özel çalışmalar içinde bulunmanızı sağlıyor.

İKİZLER:

Sezgilerinizin sizi yanıltmasına izin vermiyorsunuz. Bugün yeni fırsatlar söz konusu olabilir fakat görünen değerlerin ötesinde, sizi işin daha farklı boyutları ilgilendiriyor. Düşüncelerinizi değiştirmek istemiyorsunuz.

YENGEÇ:

İsteklerinizde kararlılık var. Başkalarının düşüncelerinden çok, kendi duygularınızın ön planda olması, bazılarına ters gelebilir ve sizi bencillikle suçlayabilirler. Dostlarınızın güveni kendinizi iyi hissettirecek.

ASLAN:

Bugün sabırlı ve inatçı tarafınız işe yarayacak ve beklentilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. İletişim içinde olacağınız kişilere sergileyeceğiniz disiplin sayesinde, başarınızı garantileyeceksiniz.

BAŞAK:

Bugün, düşüncelerinizi paylaşma konusunda fazla istekli sayılmasınız. Sorulmadıkça, konuşmak istemiyor ve ortamlardan çabuk sıkılıyorsunuz. Başkalarının sizi yargılamasına izin vermiyorsunuz.

TERAZİ:

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Bugün, yapacağınız her türlü çalışmalarda yardım almayı ret edebilirsiniz. Olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor.

AKREP:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişim içindesiniz. Gün içinde, bir takım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizde samimisiniz.

YAY:

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün, bir takım varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz.

OĞLAK:

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Ay, sizin kombinasyon burcunuzda ilerlerken, birçok aktivite içinde olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş imkanı sizi bekliyor.

KOVA:

İşinizle ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Fakat, düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda karasızlık çekebilirsiniz. Hırslarınızı canlı tutamıyor ve değişen şartlara hemen uyum sağlıyorsunuz.

BALIK:

Yaptığınız işin karşılığını almak ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA