• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.05.2018, 00:00

KOÇ:

Çevrenizde gelişen olaylara karşı oldukça temkinli hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız bir gün.

BOĞA:

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Çevrenizde bir çok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz.

İKİZLER:

Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Yeni hedefler konusunda çekimsersiniz.

YENGEÇ:

Bugün Ay'ın konumu, sizi olumlu destekliyor. Başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, istenmeyen sorunlara neden olabilir.

ASLAN:

Bir aktiviteye öncülük yapacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda başarılısınız. Mars'ın karşıt burcunuza geçmesiyle enerjinizde yükselmeler söz konusu. Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız.

BAŞAK:

İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizle ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.

TERAZİ:

Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, sabırlı bir yapı sergiliyor, duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözülmesi gereken çok olay var.

AKREP:

Ay tepe evinizde ilerlerken, İsteklerinizi sosyal çalışmalarınıza yansıtmanızı iyi biliyorsunuz. Bugün, çevresel faktörlerinizi olumlu kullanmalı ve toplumsal olaylarla yakından ilgilenmelisiniz.

YAY:

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Çözümlenmesi zor olan işlerin sorumluluğunu almaktan çekinmemelisiniz.

OĞLAK:

Satürn geri gidiyor ve sezgileriniz yüzünden hatalara açık bir gün yaşayacaksınız. Size anlatılan her şeyi yanlış algılayabilir veya çok çabuk inanabilirsiniz. Kendinizden ödün vermemelisiniz.

KOVA:

Çevrenizde olup bitenlere karşı, isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları kafanızda çok fazla büyütmeden, sonuçları beklemenizde yarar var. Bugün, doğal yapınız ters gelse de, çevrenizle politik davranışlar içinde olacaksınız.

BALIK:

Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki birçok olayı kısa sürede çözebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA