• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.06.2018, 00:00

KOÇ

Takıntılı düşünceleriniz yapmanız gereken işleri geciktiriyor.
Çevresel koşulların sizi desteklemesine rağmen, içinize sinmeyen bir şeyler var. Zamanınızı sistematik kullanırsanız, enerji alışverişleriniz olumlu.

BOĞA

Kariyerinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu olacak. Garantili işlerden hoşlandığınız için, yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranmak zorunda kalıyorsunuz. Partnerinizin sizin için kalıcı düşünceleri var.

İKİZLER

Yeni başlayan ilişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız.
Sürekli değişim yaşıyorsunuz.
Uranüs'ün etkileri yüzünden kafanız karışabilir. Ay'ın burcunuzda ilerlemesi, baskıcı bir ruh hali içinde olmanıza neden olabilir.

YENGEÇ

Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Merkür düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması istediğiniz şartları size sunacaktır.

ASLAN

Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birbirleri ile birleştirebilen siz; işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğine yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın.

BAŞAK

Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde, keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı güncellikler sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Fikir yürütmeniz gerekiyormuş gibi, kendiniz koşullandırmayın.

TERAZİ

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz.
İsteklerinizde bazı uçukluklar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz.
Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı yaklaşıyorsunuz.

AKREP

Satürn kişisel ve karşılıklı ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkiliyor.
Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Yaratacı ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız.

YAY

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Retro jüpiter aktif yönlerinizi ortaya çıkarıyor.
Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, iş birliğine ihtiyacınız olacak.

OĞLAK

Çalışma hayatınız ile neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz felsefi gözlüklerle olaylara bakmaya çalışın. Israrla "ben olmazsam, olmaz" diyen insanlardan sonra da, olamayacağı iddia edilen konularda yaşam devam etmiştir.

KOVA

Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz..
Mars size derin duygular veriyor.. Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz.
Üstlerinize karşı saygılı olun.

BALIK

Yaşamda, talebinizin çok fazla olduğu bir gün içindesiniz.
İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA