• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.06.2018, 00:00

KOÇ:

Doğal davranışlarınızla insanlar arasında önemli köprüler oluşturuyorsunuz. Kararlı yönleriniz sizin farklı bir kişiliğinizi de ortaya çıkaracaktır. Size söylenenlere aldırmıyor, kendi düşüncelerinizde ısrar ediyorsunuz.

BOĞA:

Doğal yapınızı ortaya koyacak çalışmalarla ses getirmek istiyorsunuz. Güçlü bağların sizin için önemli olduğunu bildiğiniz için, ilişkilerinizde ortalama davranıyor ve kapınızı hiç kimseye kapatmak istemiyorsunuz.

İKİZLER:

Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gün. Partnerinizle anlaşamayacağınız konuları, gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Haklı olduğunuz nedenleriniz var ve değişken duygular içindesiniz. Sezgileriniz güçleniyor.

YENGEÇ:

Mesleki anlamda yaratıcılığınız tartışılmaz. Sabit olamadığınız zamanlar, prestij kaybedebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kayda değer bir şeyler yapmak istiyor fakat karşınıza çıkan kurallar yüzünden zorlanıyorsunuz.

ASLAN:

İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Bugün duygusal konuları arkadaşlarınızla paylaşma ihtiyacı içindesiniz.

BAŞAK:

Mükemmel bir tekniğiniz var. Yaşama geçirme konusunda zorluk çekmeyeceğinizi bilmenize rağmen, motivasyon konusunda yakın çevre desteğine ihtiyacınız olabilir. Çevrenize üstünlüğünüzü ispat edeceksiniz.

TERAZİ:

Bugün, olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin anlamsızlıklarına kızıyor ve bazı konuları fazla irdeliyorsunuz. Sizi zorlayan bir durumdan, partnerinizin dengeleyici etkisiyle kurtulacaksınız.

AKREP:

Duygusal bir gününüz ve çevrenizdeki olaylar, sizde hassasiyet yaratıyor. Hiç belli etmiyorsunuz fakat zayıf kişilere, yardım etme isteği içindesiniz. Akşam saatlerinde sosyal ilişkilerinizde bir canlanma söz konusu olacak.

YAY:

Çevresel koşullarınızı olumlu değerlendirmek için uygun bir gün. Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize gerçekleşecek. Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK:

İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız. Bugün, saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz.

KOVA:

Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha olumlu olduğunuzu göreceksiniz. Kazançlarınızdan hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarınızdan kaynaklanmaktadır.

BALIK:

İşinizde yeni atılımlar yapmak için fazla aceleci davranıyorsunuz. Olayları zamana bırakmalısınız. Sabırlı yapınız sayesinde engeller ortadan kalkıyor. Kendinizi ispat etmeye çalışırken daha dikkatli davranmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA