• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.06.2018, 00:00

KOÇ

Sizin için kolay olmasa da, en azından olayları kafanızda bir şablon oluşturan dek düşünceleriniz kendinize saklamalısınız.
Bugün duygusal konularda uçarı davranmanız mümkün.
Bu konuda dikkatli olun.

BOĞA

İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz.
Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için, dengelerinizi kullanırken, zorlanacaksınız.
Maddi olaylar kafanızı fazlaca meşgul ediyor.

İKİZLER

Sizi sıkan olaylarda kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken, aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Hareketli yapınıza uygun davranacaksınız.
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, uçuk düşünceler içindesiniz.

YENGEÇ

Bugün çevrenizdeki hiçbir olaya kayıtsız kalamıyor fakat duygusal bazlı değerlendirdiğiniz için, hatalar yapabiliyorsunuz.
Şüpheci ve kuruntulu yönlerinizin atağa kalktığı bir gün. Başkalarını dinlemeyi yeğlemelisiniz.

ASLAN

Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak adına başkalarına örnek olmak istiyorsunuz. Düşüncelerinizin başkaları tarafından kabul görmeme olasılığını düşünemiyorsunuz bile.

BAŞAK

Olayları analitik açıdan değerlendirmeniz size her zaman puan kazandırmıyor. Kafanız zihinsel sorunlarla meşgulken, duygusal konularda eksiklikler yaşayabilirsiniz.
Kıvrak zekanızdan hiçbir şeyin kaçmayacağını biliyorsunuz.

TERAZİ

Yeteneklerinizin sınırlarını zorlamada üstünüze yok. Bugün tüm becerilerinizi ruhsal bir maneviyatla birleştirecek ve kendi tarzınızı ortaya koyacaksınız. Planlarınızı ortaya dökerken, kişisel çekiciliğinizden faydalanın.

AKREP

Amaçlar ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenizin kişisel yargılarından hoşlanmayabilirsiniz.
Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var.

YAY

Aslan'daki Venüs'ten olumlu etkilenmeye devam ederken, çevrenizdeki bazı kişilerin girişimciliğinizden faydalanmanız mümkün. Sizin için önemli olabilecek kişileri seçerek ayırmakta oldukça ustasınız.

OĞLAK

Bugün hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Ancak sizin de fikriniz olmalı.

KOVA

Oldukça romantik duygular içindesiniz.
İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz.
Aşk ve sosyal yaşamınızı amacınızı iyi belirlemelisiniz.

BALIK

Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken, dikkatli olmalısınız. Ani hevesle sarıldığınız konuların kendinizi kanıtlamak uğruna yaptığınız güç gösterisi olabileceğini aklınıza getirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA