• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.07.2018, 00:00

KOÇ

Kısa yollarla ilgili fırsatlar söz konusu. Küçük dalgınlıkların sorun olabileceğiniz unutmamalısınız.
Yönetici gezegeninizin ailevi olaylar üzerinde olumlu etkisi olacak. Merkür ve Venüs, aile içinde yaşanan olumlu olaylar sizi mutlu edecek.

BOĞA

Sezgileriniz yoğun. Bugün, birçok konu karmaşık şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey, sakince düşünerek, olayları kısa sürede toparlamanızdır. Emin olmadığınız konularda acele karar vermeyin.

İKİZLER

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Duygusal konularınızda hassas olacağınız bir gün. Çevrenizdeki kişilerin desteğinizi bekliyorsunuz. Uzun süredir aklınıza taktığınız konularla ilgili planlar yapabilirsiniz

YENGEÇ

Bugün, her türlü olumlu şartlar sizden yana gelişiyor. Planladığınız çalışmaları yaşama geçirme konusunda hızlı hareket etmelisiniz.
Beklediğiniz sonuçlar istediğiniz yönde ilerlerken, iyimserlik duygularınızdan vazgeçmemelisiniz.

ASLAN

Çevrenizde olan olumsuzluklardan etkilenmek istemiyorsanız, enerjinizi olumlu yönlendirecek şekilde kendinizi yönlendirmelisiniz.
Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz.
Yollarla ilgili planlarınız olabilir.

BAŞAK

Yeni bir başlangıç ve yenilenme, gelecekte çok önemli kişileri karşınıza çıkaracak. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Aslında mistik yönlerinizi ortaya çıkaran gezegeniniz, sizi önemli noktalara getirecektir.

TERAZİ

Bazılarınız, ruhsal anlamda kendilerini zayıf hissederlerken, zaaflarında artışlar olabilir. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin ilginç gelebilecek teklifleri karşısında, tercih hakkınızı acele etmeden mantıklı bir şekilde kullanmalısınız.

AKREP

Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi görmediğiniz zaman, duygularınız yaralanıyor. Başarı kazanırken, aynı zamanda düşmanlarınız çoğalıyor.
Şüpheci yönleriniz nüksettiğinde, gereksiz tartışmalar çıkarıyor ve olumsuzluk örneği oluyorsunuz.

YAY

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz.
Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yönetilmekten hoşlanmadığınız için, ortak çalışmalarınızda girişimci fakat paylaşımcı insanları tercih ediyorsunuz.

OĞLAK

İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz.
Çevrenizde çalışan insanların sizinle ayni potansiyele sahip olmaları mümkün değil.
Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız.

KOVA

Yakın akrabalarınızla beklenmeyen gelişmeler canınızı sıkabilir. Yaşama olumlu bakışınız sayesinde, sorunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz.
Amacınızın saptırılmasından hoşlanmadığınız için, karşıt fikirde olanlarla görüşmek istemeyebilirsiniz.

BALIK

Hayallerinizi gerçekleştirmek için, işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Aslında kişiselliğinizi ortaya koymak için ekstra bir çabaya ihtiyacınız yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA