• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.07.2018, 00:00

KOÇ:

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilirsiniz.

BOĞA:

Ay, karşıt burcunuz Akrep' geçtiği için, çevrenizde gelişen olaylara daha titiz ve ayrıntıcı bir şekilde bakıyorsunuz. Bugün, içsel disiplininiz mükemmel bir şekilde seyrediyor. Sorunlara çözüm getiriyorsunuz.

İKİZLER:

Bugün, ailenizle ilgili olaylar gündeme gelebilir. Onların bazı davranışlarından etkilenebilirsiniz. Konular üzerinde yoğunlaşma zorluğu yaşayacaksınız. Karasızlığınız yüzünden zaman kaybediyorsunuz.

YENGEÇ:

Olayları çok fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Hafızanızı kullanmanız gereken konular gündeme gelebilir.

ASLAN:

Bugün, zekanız sayesinde başaramayacağınız konu yok. Yaptığınız çalışmalar, hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin vasıfları çok önemli ve yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

BAŞAK:

Ay Oğlak'ta ilerliyor. Tutucu tarafınız ortaya çıkarken, olayları fazla irdeliyorsunuz. Bu yüzden zaman kaybı yaşayabilir, kendiniz ispat etme konusunda bazı sorunlarla gündeme gelebilirsiniz.

TERAZİ:

Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Bilinç altınızda yerleşen sabit düşünceler canınızı sıkabilir. Yardım sever duygularınız atağa kalkacak.

AKREP:

Bugün, her şeyi mantık çerçevesi içinde değerlendirmek istiyorsunuz. Kalabalık yerlerden sıkılabilir ve içsel dinginliğiniz için sessiz yerleri tercih edebilirsiniz. Maddi konularda zekanız üst düzeyde çalışıyor.

YAY:

Ay'ın bulunduğu konum; maddi konularla ilgili, kendinizi denetim altında tutmanızı öneriyor. Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Açılımlarınız konusunda, dikkatli davranmalısınız. Bugün, dengeleriniz çok önemli.

OĞLAK:

Bugün Ay, burcunuzda ilerlerken; içsel disiplininiz, başarınızı arttırma konusunda sağlam oluşumlara neden oluyor. Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz.

KOVA:

Küçük fırsatların önemli olduğu bir gün. Olayları çok çabuk kavrıyor ve yaratıcılığınızla birlikte alacağınız destekleri çok iyi kombine ediyorsunuz. Kendinize güveniyorsunuz. Çevrenizin sizi anlaması güçleşebilir.

BALIK:

Bugün, ikili ilişkilerinizde güvenli bir ortam arıyor olmanız, partneriniz için de yeni bir platform oluşturuyor. Kendini size ispat etme konusunda, ona fırsat tanımış olacaksınız. Olayları çok fazla irdeliyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA