• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.08.2018, 00:00

KOÇ:

Sosyal başarılarınız statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik kullanacaksınız. Kariyerinizde uzun dönemli başarıların temelini atacak, fiziksel çekiciliğinizi ve kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız.

BOĞA:

Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden siz de etkileneceksiniz. Düşüncelerinizin çevrenizle bütünleşmesinden yanasınız. Doğru insanlarla çalışmak istiyorsunuz.

İKİZLER:

İsteklerinizde müthiş bir artış olurken, enerjiniz sınırlarınızın ötesinde genişleyecek ve amaçlarınıza ulaşmak için çok daha fazla çalışacaksınız. Bugün ilginç ve değişik fikirlere açık olmalısınız.

YENGEÇ:

Bugün yeni sosyal çevreler içinde, yeni arkadaşlıklar sizi bekliyor. Bu ilişkilerde tanışacağınız kişilerle duygusal anlamda etkileşimler olabilir. Yaşça sizden büyük olan kişiler konusunda dikkatli olun.

ASLAN:

Hem size prestij kazandıracak hem de size yardım edebilecek özel ve popüler kişilerle birlikte olacaksınız. Güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz.

BAŞAK:

İçinizdeki yoğun karmaşalar nedeniyle kendinizi çevrenizden soyutlamak isteyeceksiniz. Güzel ve rafine şeylerden hoşlanıyorsunuz. Yakınlarınızla kuracağınız sevgi bağları önemli olacak.

TERAZİ:

Sorunların üstesinden gelebilecek bir enerjiye sahip olmanız rağmen dikkatli olmalısınız. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu birgün içindesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz.

AKREP:

Organize bir şekilde gelişen ve sizin de payınız olan bu gelişimlerde karlı durumda olacaksınız. Fakat, olabildiğince paylaşımcı olmalı, ortaklarınızı kırmamalısınız. Geçmişteki hataları yapmamalısınız.

YAY:

Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacak ve gizemli bir havaya gireceksiniz.

OĞLAK:

Duygusal takıntılardan uzak kalmanız gereken birgün içindesiniz. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.

KOVA:

Önemli anlaşmalar yapmak için, geçmiş fırsatları yakalayacaksınız. Para sizin için değerli olacak. Kariyerinizle ilgili gelişmeler parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız.

BALIK:

Duygusal konular da yoğunlaşarak, yaşamınıza bir renk katacaksınız. Arkadaş gruplarınızı değiştirecek ve farklı bir çevreye gireceksiniz. Uzun süredir kopamadığınız bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA