• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2018, 00:00

KOÇ:

Paylaşım duygularınızın yoğun olduğu bir gün. Toplumsal olgularınızı ön plana çıkarırken, sosyal yaşamda da, yerinizi almanıza yardım edecek. Aşk ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek. Aşk ve işin bir arada olacağı bazı ikilem çelişkilerin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.

BOĞA:

Parasal hedefleriniz konusunda çok cesaretli olduğunuz için, arzularınıza çok çabuk ulaşacaksınız. Siz güçlü bir mantığa sahip olmanıza rağmen, bu yıl dengelerinizi korumak için zorlanabilirsiniz. Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız.

İKİZLER:

Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Bugün, alışılmadık bir şekilde sizin adınıza, destekleyici gelişmeler olabilir. Bazı riskler mevcut olmasına rağmen; zorlukların üstesinden gelerek ve çekişmeleri yavaş yavaş alt ederek kazanmaya devam edeceksiniz.

YENGEÇ:

Kişisel çabalarınız her anlamda sonuç veriyor. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Bu dönem içinde önemli olan; arzu etmediğiniz tüm konularınızı istekleriniz doğrultusunda yeniden düzenlemek olmalıdır. Ayaklarınıza ve bileklerinize özen gösterin.

ASLAN:

Kişisel çekiciliğiniz ve karizmanız, her zaman olduğundan daha güçlü. Bugün güçlü bir şans konumuna sahipsiniz. Girdiğinizi eğlenceli ortamlarda çekici davranışlarınızla karşı cinsin ilgisini çekecek ve sizden yaşça büyük kişilerin hayranlığını kazanacaksınız. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabileceğiniz bir gün.

BAŞAK:

Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Yakın dostlarınızın duygusal desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz fakat taviz vermeyen yapınızla çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Aile bağlarınızın çok güçlü olması nedeniyle, onların sorunlarını da yüklenmenize sebep oluyor Sinirlerinizi sağlam tutmak zorundasınız.

TERAZİ:

Yardımlaşma duygunuzun yoğun olduğu gün içinde, çevrenizde biriken insan topluluğu size prestij kazandıracak. Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Karşılıklı ilişkilerinizde doğal cazibenizi çok rahat kullanabiliyorsunuz. Bugün yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız.

AKREP:

Yaşam koşullarınızda arzu etmediğiniz durumları değiştirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için gerekli güce sahipsiniz. Tutkulu ve çalışkan kişiliğinizle göz dolduruyorsunuz. Sessiz çalışmayı yeğlediğiniz için, çalışmalarınız anlaşılmıyor. Bugün, işinizle ilgili yapacağınız bir görüşmede ifade güçlüğü yaşayabilirsiniz.

YAY:

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmak sizi gereğinden fazla yoruyor. Kendinize güvenmelisiniz. Ay Aslan burcunda ilerlerken, anaç yönlerinizi atağa kalkıyor.. Yalnız; en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Siz eğer derdinizi söylemezseniz,onların anlamaları mümkün değil.

OĞLAK:

İlişkilerinizde huzursuzlukla karşılaşmak istemiyorsanız, partnerinizde aranızda küçük sorunları büyütmeyin. Kadın arkadaşlarınızla aranızda geçen duygusal paylaşımlardan oldukça etkileneceksiniz. Sezgisel yeteneğinizi, yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız. Bazı sınırların aşılmamasına özen gösterin.

KOVA:

Ortak çalışmalara uygun bir gün. Engeller karşısında pes etmekten hoşlanmıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle çekişmeler yaşayabilirsiniz.. Sizin isteklerinizi karşı tarafın karşılayabilmesi için otoriter olmanız, bazılarını rahatsız edecektir. Çevresel ilişkileriniz yeni bir boyut kazanırken, sosyal boyutu değişik çalışmalar içine gireceksiniz.

BALIK:

Bazı kişiler tarafından izleniyor olmak size farklı bir aksiyon kazandıracak ve kendinize olan güveninizin artmasına neden olacak. Enerjinizdeki ışıltı çevrenizdeki kişileri kolayca etkileyecek. Bugün sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Sadece, çevrenize karşı gösterdiğiniz hoşgörüde daha dikkatli olun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA