• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.05.2019, 00:00

KOÇ:

İlişkilerinizi gözden geçirmek için önünüze sunulan doneleri görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün yakın ilişkilerinizde duygusal davranarak herkesi şaşırtabilirsiniz. Oysa sizin sert havanızın altında yumuşak bir kalbiniz olduğunu çevrenize göstermenin tam zamanı. Bazıları sizi yanlış tanıyor, sizde biliyorsunuz.

BOĞA:

Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor. Bu değişimler, mükemmel olma isteminizden kaynaklanıyor.. Bugün, duygularınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

İKİZLER:

Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. İletişim içinde olacağınız arkadaşlarınızla bugün, ortak çalışma içinde olacağınız önemli konular gündeme gelecek.

YENGEÇ:

Düşünceleriniz paylaşırken, herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı bir şekilde eğilmeniz, sizi farklı yapabilir fakat haberleşme konusunda ketum davranmanız, sizin için önemli açılımlara neden olacak. Kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerleyen, Venüs'ün verdiği şanstan yararlanmalısınız.

ASLAN:

Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmamalı ve olayları akışını ona bırakmalısınız. Maddi konularda korkusuzca davranmayı istemek en doğal hakkınız olabilir. Zaman gecikmeleri yaşayabilirsiniz.

BAŞAK:

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün olumlu etkileriyle, kendinizi ifade etmek için her türlü fırsatların size sunulduğunu görüyorsunuz Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel gelişiyor. İstediğiniz başarıya çeyrek kaldı.

TERAZİ:

Bugün çevrenizle güçlü işbirliği içinde olacaksınız. Duygusal gelişiminiz için yapacağınız çalışmalarda, maddi beklentilerinde önem kazanacağını biliyor ve hedeflerinizi ona göre belirliyorsunuz. Güçlü sezgileriniz ve mantığınızı bir arada kullanarak, istediğiniz sonuca yaklaşıyor ve kendinizi çevrenize istediğiniz gibi yansıtabiliyorsunuz.

AKREP:

Bireysel duygularınızla yaşamaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, sıradan işlerden hoşlanmadığınız için, farklı duygularınızı ortaya çıkaracak dostlarınızla bir araya gelmekten memnunluk duyacaksınız. Yalnızlık duygusunun yakışmadığı ender kişilerden birisiniz. Kendinizi ifade etme konusunda çevreye ihtiyacınız var.

YAY:

Ay burcunuzda ilerlerken bazı hatalar yapmanızı hızlandırıyor. Partnerinizle aranızda istemediğiniz gerilime neden olmak istemiyorsanız, olayların duygusal boyutlarında farklı nedenler aramamalısınız. Bugün içsel disiplininizin önemli olduğu bir gün. Kendinizi şımartmak için gerekli her türlü doneye sahipsiniz.

OĞLAK:

Venüs ve Merkür'den olumlu etki alıyorsunuz. Sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Bugün bir çok kombinasyon çalışmalarınızla ilgili yapılanma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız.

KOVA:

Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Bugün, Ay kombinasyon burcunuz Yay'da ilerlerken, güven duygunuzun gelişimine olumlu katkıları oluyor. Başlatacağınız işlerin size sağlayacağı avantajları çok iyi özümlemelisiniz.

BALIK:

Ailenizin istekleri konusunda sezgileriniz mükemmel gelişiyor ve olayların üstesinden kolay bir şekilde geleceğinize inanıyorsunuz. Bugün mekanınızla ilgili değişime ihtiyacınız var fakat, zevklerinizin mükemmel oluşu nedeniyle bütçenizi zorlamadan bu değişiklikleri yapmaya çalışmalısınız. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA