• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.07.2019, 00:00

KOÇ:

Çevrenizin etkisi altında çok fazla kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Mars sabit burç Kova'da ilerlerken, çevrenizdeki kişilerle işbirliklerine gireceksiniz. Bazı fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz.

BOĞA:

Fikirlerinizde aşırılığa kaçmamalısınız. İşbirlikleri ve iletişim konularında yapacağınız önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilerin sizin için önemli olduğunu unutmamalısınız.

İKİZLER:

Mars kombinasyon burcunuzda ilerlerken enerjinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Bugün, yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir.

YENGEÇ:

Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın. Bireysel ilişkilerinizde başarılı bir işbirliği içinde olacaksınız. Yolculuklarla ilgili şansınız kullanmalısınız.

ASLAN:

Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Partnerinizin sizin karizmatik etkin kişiliğinizden hoşlanması, sizde farklı duygular oluşturuyor.

BAŞAK:

Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin. Ya da; yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin. Çünkü; beklemediğiniz anlarda, ummadığınız noktalardan gelen hatanın boyutu çok küçük olsa da, siz ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

TERAZİ:

Zaman içinde edindiğiniz deneyimlerinizi bir yapı taşı gibi kullanarak yükseliyorsunuz. Bu nedenle; nerede gerekli bağlantıları yapacağınızı, insanlarla olan ilişkilerinizin hangi ortamlarda avantaja dönüşeceğinin bilincindesiniz. Bu bilincin içeriğine, gerçek anlamda ve çok hızlı bir şekilde kendinizi ifade edebilme yeteneğinizi de katmalısınız.

AKREP:

Yakın arkadaşınızla, hakkında konuştuğunuz üçüncü kişi ile ilgili olarak duygusal temelde yaşadığınız sert dönemeçler sizi rahatsız ediyor. Bugün, karar verme mekanizmanızda sizi zorlayan çevre etkileşimlerden uzak kalın. Kendinizi tercih etme zorundaymışsınız gibi hissetmeyin. Bu tür içsel baskılar size yaramıyor.

YAY:

Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel bir kişiye özlem duymanız gerekmiyor. Çünkü, siz bu konuda gerekli esnekliği gösterip, eleştiri mekanizmasını çalıştırmazsanız, istediğiniz olumlu tepkileri yakalayabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yakaladığınız uyum bugün sizi motive ederek, performansınızı uç noktalara çekecek.

OĞLAK:

Çevre ilişkilerinizde bazı dostlarınızın size önereceği tekliflere sessiz kalabilirsiniz. Etrafınızda sizi destekleyen yapıcı ve yetenekli arkadaşlarınız var. Bugün olayları uzaktan takip etmek istiyorsunuz. Bazı şeylerden emin olmak için, küçük molalara ihtiyacınız olacak. Daha sonra karanızı son duruma göre vereceksiniz..

KOVA:

Mars karşıt burcunuzda ilerliyor. Kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz. Partnerinizin değişik fikirleri, sizin için farklı bir pota oluşturuyor. Onunla işbirliği yapmanız lehinize gelişebilir.

BALIK:

Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bu tür ruh halini gündeme getiren nedenleri düşünerek bilinçli bir şekilde olaya yaklaşırsanız; size bu tür durumların haricinde de gerekebilecek davranış şekillerinin teorik temellerini atmış olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA