• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.07.2019, 00:00

KOÇ:

Çevrenizle yaşadığınız gizli çekişmelerinizde, kendinizi haklı çıkarmaya çalışsanız da aslında siz suçunuzu biliyorsunuz..Tanışacağınız yeni insanlar size cazip gelse de temkinli olmalısınız. Sonradan başınız ağrıyabilir. Kendinizi ağırdan satmalısınız..Bugün, yaşamı, çevreyi farklı bir gözle görüyor ve farklı bir şekilde yaşamak istiyorsunuz.

BOĞA:

Akıllı davranarak olayların büyümesini engelliyorsunuz. Duygularınızı ustaca denetlemeniz büyük bir başarı. Önemli atılımların eşiğinde olmanız, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Nedensiz korkularınızı yenmeyi öğrenmelisiniz. İş sorumluluğunuzun mükemmel olduğu bir gündesiniz. Çevrenizin fikirlerine aldırış etmemekte haklısınız.

İKİZLER:

Bugün, yeteneklerinizi kolaylıkla sergileyebileceksiniz. İsteklerinizi kolaylıkla çevrenize kabul ettirebileceksiniz. Yeni denemelere hazır olmalısınız. İşinizi özveriyle yapmanın zevkini bildiğiniz için, her şeyi sabırla karşılıyorsunuz. Bulunduğunuz şartlar sizi etkilemiyor ve iş arkadaşınızla ilgili olarak şaşırtıcı şeyler duyabilirsiniz.

YENGEÇ:

Hiç kimseye sorunlarınızı çözmesi için isteklerde bulunmayın. Bu konulardaki iyi niyetlerinizi suistimal eden o kadar çok kişi var ki çevrenizde. Özellikle gücünüzü çevrenize göstermek için, hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Bugün içinizden geldiği gibi hareket etmek isteseniz de, kendinizi kısıtlanmış gibi hissediyorsunuz..

ASLAN:

Duygusal yapınızı zorladığınız zaman sinirsel dengelerinizi bozuyorsunuz. Çevrenizle uyum içinde yaşamanız gerekiyor. Dış görünüşünüz insanları yanıltabilir. Çevrenizdeki kişiler sizin inatçı yapınızı tahmin edemiyorlar. Bazen onları gerçek anlamda şaşırtıyorsunuz. Farkında olmadan fırsat kaçırdığınızı çok geç anlıyorsunuz. Bugün daha aktif olmalısınız..

BAŞAK:

Ticaret gibi konularda uğraşanlar için gerçekten parlak bir gün olabilir. Parasal konularda kulaktan dolma bilgilerle riske girmeyin. İş konusunda bugün fikrinizi değiştirmeyin. Olayları kendi akışına bıraksanız bile, bazı konulara müdahale etmek zorundasınız. Kişilerle olan iletişiminizi bugün abartmayın.

TERAZİ:

Fazla duygusal bir gün. Özellikle sevdiğiniz kişiden ilgi bekliyorsunuz. Sevdiğiniz kişiye yüklendiğiniz konuda, işi zorlaştırıyorsunuz. Oysa, beraberce artıları ve eksileri düşünerek işi kolayca sonlandıracaksınız. İçinizde ki korkuları yenemiyor, farklı bir biçimde etrafınıza yansıtıyorsunuz. Havaların ani soğuması; bünyeniz ne kadar sağlam olsa da sizi etkileyebilir.

AKREP:

Biraz daha sabrederseniz gözünüzde büyüttüğünüz olayların hiç de öyle olmadığını göreceksiniz. Aceleci davranarak, fırsatları göz ardı edebilirsiniz. Yakın arkadaşınızla beraber karar verdiğiniz ve ikinizi de mutlu edecek olayda meydana gelen gecikmeleri stres konusu yapmayın. Bugün, eklem ağrılarınız sizi rahatsız edebilir.

YAY:

Özel duygularınız, sizin de farkına varamadığınız bir şekilde hayatınızı etkiliyor. Bugün, çekiciliğiniz üzerinizde. İnsanlara karşı samimi ve art niyetsiz davranışınız, başınıza beklenmedik ilginç olayları getirebilir. Halkla ilişkiler ve benzeri konularda, özellikle ekip çalışmalarında veriminizin iyi olacağı bir gündesiniz.

OĞLAK:

Daha huzurlu günler kapınız da beklerken, siz hep dertleri çekiyorsunuz. Bugün, dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Sevdiğinize karşı istikrarsız bir tablo çiziyorsunuz. Bunu bilinçli veya kötü niyetle yapmıyorsunuz. Paylaşıma açık olmanıza rağmen, duygularınızda çekimserlik söz konusu.

KOVA:

Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Kendinizi ispat etmek gibi bir olaya ihtiyacınız yok aslında. Duygularınızda yaşadığınız iniş ve çıkışları kendiniz bile takip edemiyorsunuz.. Daha rahat şartlarda çalışmaya ihtiyacınız var. Kendi ortamınızı hazırlamalısınız. Öğleden sonraya doğru biraz kendinize geleceksiniz.

BALIK:

Güven duygunuzu yitirdiğiniz anlarda depresif ve anlaşılmaz oluyorsunuz. Motivasyon ihtiyacınız çok fazla. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, oldukça sinirlisiniz. Bundan kaynaklanan baskıcı davranışlara meydan vermeyin. Bileklerinizin oldukça hassas olduğu bir gündesiniz. Hızlı hareket etmemeli ve hareketlerinize dikkat etmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA