• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.08.2019, 00:00

KOÇ:

Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken duygusal yaşamınızda bazı karışıklığa neden oluyor. Partnerinizden beklentileriniz oldukça yüksek. Kişisel ilişkilerinizde gelişigüzel olaylara tahammülünüz yok. Bugün, kendi içinizde bazı değer yargılarınıza yönelerek, sizin için doğru mantık arayışı içine gireceksiniz.

BOĞA:

Bugün, aynı anda bir çok işi yapmak istediğiniz için enerji potansiyeliniz düşebilir. Tatil gününüzde, finans konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Yakın dostlarınızla bir araya gelme planları yapıyorsanız, dikkatli olmalısınız. Harcamalarınızda istenmeyen problemlerin çıkması bütçenizi zorlayabilir. Partnerinizden destek alabilirsiniz.

İKİZLER:

Bugün, sosyal ilişkileriniz ortaya koyarak; kendinizi mutlu hissedecek olaylarla ilgilenmek isteyeceksiniz. Sürpriz yolculuklar söz konusu. Sizi şaşırtan konuların gündeme gelmesiyle yaşantınızda farklı gelişmeler seyredebilir. Ani gelişecek olaylara karşı tedbirlerinizi alarak, olabilecek olayları beklemelisiniz.

YENGEÇ:

Aile büyüklerinin ve yaşlı akrabalarınızın sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, içsel anlamda değişime hazır olacaksınız. Gizemli olaylara karşı ilginiz artıyor ve bulunduğunuz ortamlarda sizin bilginize ve yeteneklerinize baş vurabilirler. Konuların özünü görmek sizi ön plana çıkarıyor.

ASLAN:

Ay'ın bulunduğu konum, sosyal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, mizah gücünüz oldukça güçlü. Çevrenizde sizinle iletişim içinde olan kişilerin sorunlarına yardımcı olacaksınız. Sizden yaş olarak küçük kişilerle ortak çalışmalar yapabilir ve zihinsel yeteneklerinizi birleştirerek çeşitli aktivitelere imza atabilirsiniz.

BAŞAK:

Bugün, çeşitli sürprizlere hazır olmalısınız. Bulunacağınız ortamlarda, üst düzeydeki kişilerin dikkatiniz çekebilirsiniz. Yaratıcı yönlerinizin olumlu bir şekilde değerlendirilmesini, siz de istiyorsunuz. Hareketli yapınızı olumlu bir şekilde ortaya koyarak, kendinizi aşma konusunda ilginç gelişmelere ortam hazırlayacaksınız.

TERAZİ:

Bugün, hayal dünyanız oldukça güçlü. Bazı olayları planlıyor ve yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Ay, burcunuzda ilerliyor ve kişisel zevkleriniz ön plana çıkarıyor. Partnerinizle birlikte romantik günler geçirebilirsiniz. Evinizle ilgili değişikler yapmak istiyor olmanız, yaratıcılığınızı da körüklüyor.

AKREP:

Ay, Terazi burcunda ilerlerken; bilinç altı duygularınızı ön plana çıkarıyor. Yapacaklarınızı önce planlamalısınız. Gelişigüzel düşünerek, yolunda gitmeyen işleriniz daha çok çıkmaza sürükleyebilirsiniz. Sezgisel gücünüzü yanlış kullanarak, olumsuz düşüncelere kapılmanız mümkün. Bugün, depresyona yakın olabilirsiniz. Biraz gevşemelisiniz.

YAY:

Bugün, Ay'ın konumu; çevre ilişkilerinizi ve yakın dostlarla olan iletişiminizi etkiliyor. Yapacağınız kısa yollardan hoşlanacaksınız. Görüştüğünüz kişilerle sağlayacağınız uyum, ileri vadede yapacağınız iş birliklerini olumlu etkileyecek. Kardeşlerinizle ortak çalışmalar yapabilir, duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

OĞLAK:

Ay'ın bulunduğu konum, toplumsal zevklerinizi ön plana çıkarıyor. Rutin işlerinizi gözden geçirdikten sonra özel zevklerinize zaman ayırarak, alışkanlıklarınızın dışına çıkacaksınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda eleştiri kabul etmeyerek, kendi savunmanızı yapacaksınız. Özellikle, kendinize daha yakın bulduğunuz konu ile meşgul olun.

KOVA:

Bugün, Ay'ın bulunduğu konum; uçarı taraflarınızı ortaya çıkarıyor. Meraklı yapınız; kişisel yeteneklerinizle birleşerek, duygusal ilişkilerinize ilginçlik katıyor. Partneriniz, sizin bu özelliğinizi takdir etse de, fikir çatışmalarından kaçınmanız mümkün değil. Olaylara daha yumuşak bir bakış açısı getirmelisiniz.

BALIK:

Çevrenizin kışkırtıcı düşüncelerine karşı tavır almakla zaman kaybediyorsunuz. Geleneksel yapınızı zedeleyecek ve alışkanlıklarınızın sınırlarını zorlayacak düşüncelere açık değişsiniz. Bugün, etrafınızdaki değişimleri sıkı takip ederek, kendinize özgü koşulları yaratmalısınız. Olayların dışında kalmamaya çalışın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA