• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.08.2019, 00:00

KOÇ:

Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissetmeniz nedeniyle onlarla daha sık görüşüyorsunuz. Bugün, isteklerinizde artış var ve kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşma konusunda cömert davranıyorsunuz.. İletişim konusunda istediğiniz performansı yakalayacaksınız.

BOĞA:

Aşk konusunda oldukça çekimser davranarak partnerinizin sizin hakkınızda farklı düşünmesine neden oluyorsunuz. Bu nedenle, ona karşı daha net olun. Çünkü, onun yakın ilgisi hemen sizin sosyal aktivitelerinize olumlu yansıyor ve sizi ön plana çıkartıyor. Bu arada, yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgemeyin.

İKİZLER:

Yakın kan bağı olduğunuz kişilerin bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Çalıştığınız alanda prestij sizin için çok önemli ve kendi istekleriniz doğrultusunda hareket etmekten vazgeçmeyeceksiniz.

YENGEÇ:

Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Bu şekilde onların motive olmasını sağlayarak, kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. Çünkü, üzerinde çalıştığınız konu çevre desteklerine ihtiyaç gösteren ve bu tür birlikte yapılan gayretlerle sizi hedefe götürecek olan bir çalışmadır.

ASLAN:

İş ilişkiniz ile ilgili sürekli kendi iç disiplininizi kontrol altında tutmaya çalışmanız ve içsel patlamalarınızı kendi içinizde izole etmeye çalışmanız, bazen sorunların büyümesine meydan verebilir. Hoşgörülü bir eda ile konuyu açarak tüm çıplaklığıyla konuşun. Göreceksiniz her şey çok daha olumlu olacak.

BAŞAK:

Gerçekten isteyerek yaptığınız konularda daha bir yaratıcı oluyor, her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. Bugün, bireyselliğinizin ön planda olacağı bir gün.

TERAZİ:

Bugün olaylara mantıklı bir yorum getirerek çevrenize örnek olacaksınız. Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Siz iyimserliği elden bırakmayın.

AKREP:

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinde ilginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ip uçları bulacak ve çok eğleneceksiniz. Hayallerinizin sınırı yok ve sizin için imkansızlık saçma bir şey. Olumsuzlukların sizi etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe olayların üstesinden gelebileceksiniz.

YAY:

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bu inatçı yapınız bazı konularda kronik hale geliyor. Bu şekilde davranışlar içine girmek sizin sevimli halinize yakışmıyor ve itici oluyorsunuz. Zaten, daha detaylı bir şekilde olayı düşünürseniz hiç de büyütülmeyecek bir konu olmadığını göreceksiniz. Düşüncelerinizden ödün vermek bir taviz değildir.

OĞLAK:

İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı bir anda değişime neden olabiliyor. Bugün sizin için gerekli olan şeyleri görmezlikten gelmeli ve olayların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz.

KOVA:

Evinizle ilgili düşüncelerin hakim olduğu olayların gündeme geleceği bir gün yaşayabilir ve konuyla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortamınızı yenileme konusu duygularınızı belirgin hale getiriyor ve hassas yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyor. Olabilecek karşıt fikirlere karşı yine de tedbiri elden bırakmayın ve gelişmeler karşısında soğukkanlılığınızı koruyun.

BALIK:

Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. . Bazı ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız, fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız. Çalışma ve eğlence temponuzun yoğun oluşu yüzünden dinlenmeye çok az vakit ayırıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA