• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.01.2017, 00:00

25 OCAK 1977

DÜNYA

CARTER: DÜNYA İÇİN UMUT


İskandinav basınındaki yorumlarda Carter'ın başkanlığının olumlu gelişmeler getireceği ifade edilirken, İtalya'da henüz resmi bir tepki yok. Fransız basınında ise farklı görüşler mevcut. Solcu gazeteler Carter'ın Tanrı aşkı, iktidar aşkı ve kendi aşkıyla davranan bir lider olduğunu yazarken, sağ ve ılımlı gazetelerde de Yeni Başkan, büyük ve kişisel macerayı başarıyla noktalayan kişi diye tanımlanıyor. İsrail ise Carter'ın tecrübesizliğine vurgu yapıyor.

İZMİR

ALSANCAK'TA BİR İNŞAATIN DÖRDÜNCÜ KATI ÇÖKTÜ


Alsancak Gazi İlkokulu sokağında inşa edilmekte olan apartmanın dördüncü katı çöktü. Sabah saat 11 sıralarında meydana gelen olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, bina önüne park eden bir otomobil, düşen beton parçalarından hasar gördü. Binanın gürültüyle çökmesi çevrede panik yarattı. Semt sakinleri, "Çocuklarımızı Allah korudu, eğer bina okula giriş veya çıkış saatinde çökseydi bir facia olabilirdi" şeklinde konuştular.

SPOR

HALTER ŞAMPİYONASI İZMİR'DE BAŞLIYOR


Cumartesi ve Pazar günleri İzmir'de yapılacak olan Türkiye Kulüplerarası Halter Şampiyonasında İzmir'i temsil edecek olan Altay Halter Takımının seçmeleri tamamlandı. Ağır sıklette müsabık bulundurulmayacak. 56 ve 75 kilolarda ise ikişer halterci yer alacak. Altaylı haltercileri Bölge Antrenörü Eryetiş Kurtaral hazırlıyor. Müsabakalar seyirciye yakın olması sebebiyle Alsancak'taki Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA