• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.01.2017, 00:00

24 OCAK 1977

DÜNYA

ÇİN'DE NELER OLUYOR?


Çin'de eski Başbakan Yardımcısı Teng Hsiao-ping lehine onbeş gün önce başlayan gösteriler birdenbire kesildi. Ve, Pekin'de Tien An-Men alanında her yeri kaplayan afişler, sloganlar kazındı. Çin başkentindeki yabancı gözlemciler, Ten Hsiao-ping'e verilebilecek görev konusunda Hua yönetiminin belirli bir kararsızlık içinde olduğunu bildiriyorlar. Afiş ve duvar gazetelerini temizlemek için görgü tanığının en az olduğu saatler seçildi.

İZMİR

KIBRIS BANDIRALI GEMİYE ÇEKİLEN TÜRK BAYRAĞI TEPKİ YARATTI


İzmir Limanı'na demirleyen Kıbrıs bandıralı "Femmy Lian Limassol" gemisine çekilen ölçüsüz ve acayip Türk bayrağı büyük tepki yarattı. Şilebin direğinde dalgalanan garip Türk bayrağını gören Merkez Bankası memurları, utanç verici duruma müdahale ederek liman yetkililerini uyardı. Daha sonra nizami ölçülere uygun bir bayrağı liman yetkililerine hediye etti. Kıyıda toplananların gösterdiği tepki karşısında gemi personeli şaşkına döndü.

SPOR

İZMİRLİ 4 BOKSÖR "HAKKIMIZ YENDİ" DİYOR


Ankara'daki Ferdi Boks Şampiyonasında kendilerinden övgüyle söz ettiren ve hakemler tarafından haklarının yendiğini ifade eden 4 İzmirli boksörümüzden 51 kiloda Turgay Gülveren, koca Nuri Eroğlu'na boks yaşamında ilk kez yeri öptürdü. 54 kiloda Adnan Özakalın, Ali Hasetçi'den üstün dövüştüğü halde hakemlerin kurbanı oldu. 63 kiloda Abdurrahman Özdemir, ikincilikten üçüncülüğe düşürüldü. Talat Vural ise madalya aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA