• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.01.2017, 00:00

Nehire uçan Türk otobüsünde 24 ölü var

İSTANBUL'DAN Yugoslavya'nın Üsküp kentine gitmekte olan bir Türk yolcu otobüsü Kumanova kenti yakınlarında bir nehrin korkuluğuna çarparak sulara gömüldü. Olayda 24 kişi öldü, 17'si ağır olmak üzere 19 kişi de yaralandı.
Kazayı yapan otobüste Yugoslav ve Türklerden oluşan 43 kişi bulunuyordu. Çeşitli ajanslar kazanın, Türk otobüsünün, önündeki bir kamyonu geçmeye çalıştığı sırada meydana geldiğini bildiriyor.

Ege'yi susuzluk tehdit ediyor

İZMİR ve ilçeleri olmak üzere Ege'nin büyük bir kesimi 1977 yazına artan bir su sıkıntısıyla girecek.
Belediyelerin en büyük sorun olarak gösterdikleri susuzluk, halkın yaşamı kadar bölgede sanayinin gelişmesini de geniş ölçüde engelliyor.
Çeşme, Karaburun, Urla, Kemalpaşa, Dikili, Selçuk ve Menemen'de su sorunu bir türlü çözümlenemedi.
Manisa, Aydın ve Uşak'ta programa alınan su tevsii projelerinin de 1979 yılına kadar devam edeceği söyleniyor.

Anderlecht deplasmanda FC Liege'e 5 gol attı

AVRUPA Liglerine geçtiğimiz hafta sonunda oynanan maçlarla devam edildi. Liderler genellikle yerlerini korurken, Belçika'da bol gollü maçlar izlendi. Batı Almanya Liginde Moenchengladbach, Hertha Berlin'i 2-1 mağlup ederek liderliğini korudu. Hollanda Liginde lider Ajax, kendi sahasında Haarlem'e karşı puan kaybetmezken, İspanya Liginin zirvesindeki Barcelona, Santander'i gol yağmuruna tutarak sahadan 7-0 galip ayrıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA