• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.01.2017, 00:00

29 OCAK 1977

DÜNYA

ABD VE KANADA'DA ÜÇ YANGIN


ABD'de Pazar günü çıkan iki ayrı yangında 10'u çocuk olmak üzere 11 kişi öldü. Ohio eyaletinin Jackson Center kentinde bir evde çıkan yangında, evde oturan ailenin 5 çocuğu öldü, ailenin diğer iki çocuğuyla anne kurtuldu. Öte yandan Kanada'nın Quebec eyaletinin Hull kentindeki bir binada çıkan yangında 6 yaşlı kadın öldü. Kentte son on yılda çıkan en büyük yangın olan bu kazada ayrıca 20 kişi de yaralandı.

İZMİR

KADİFEKALE'DE HEYELAN


İzmir'in en büyük gecekondu yerleşim merkezi olan Kadifekale yamaçları heyelan nedeniyle kayıyor. Bu bölgede yaşayan 200 bin dolayında insan ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya. Yeşildere ve Vezirağa'dan sonra, son bir hafta içinde toprak kaymasının Altay ve İmariye'de de belirginleşmesiyle hem can güvenliği hem de yerleşim bakımından sorunun önemli boyutlar kazanacağı öne sürülüyor.

SPOR

BJK İLE G.SARAY YENİŞEMEDİ 2-2


Tüm oyunu orta sahada görevlendirilen Selçuk'un üzerine bina eden Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray karşısında ancak bir devre güzel futbol sergileyebildi ve İnönü Stadı'ndaki dev maç karşılıklı gollerle 2-2 berabere bitti. İkinci yarıda Selçuk'un çıkarılmasından sonra Galatasaray üstünlük sağladı. Kemal, attığı gol ve güzel oyunuyla Beşiktaş'a katkı sağlarken, Cimbom'un golleri Gökmen ve Mehmet'ten geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA