• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Yıldız falınız

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.01.2017, 00:00

28 OCAK 1977

DÜNYA

YUNANİSTAN NATO'YA DÖNÜYOR


Yunan hükümetine yakın kaynakların belirttiğine göre Atina, NATO ile ilişkilerini yakın bir gelecekte açığa çıkaracak ve ittifakın askeri kanadına döndüğünü açıklayacak. Yunanistan'ın bu karara ABD Başkanı Carter'ın yardımcısı Mondale'in Brüksel'de NATO ve AET yetkilileri ile yapacağı temasların sonunda varacağı bildiriliyor. AET ülkelerinin Yunanistan'ın tam üyeliğinin gerçekleşmesi için NATO ile ilişkilerini kesinlikle düzeltmesi istediği belirtiliyor.

İZMİR

1977'DE TÜRK KÖYLÜSÜNE 100 BİN TRAKTÖR DAĞITILACAK


Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Necmettin Erbakan, Adana'da yaptığı basın toplantısında, "Türkiye büyük bir hızla kalkınmaktadır. Kalkınmamız hem tarım hem de sanayi kesiminde gerçekleşmektedir. 1976'da programlanan yetmiş bin traktör köylüye dağıtılmıştır. 77'de de 100 bin traktör dağıtılacak. Traktör fabrikalarımız henüz batıyla kıyaslanamayacak düzeyde az, bu nedenle Konya'da 80 bin traktöre motor ve yedek parça yapacak fabrika kuruluyor" şeklinde konuştu

SPOR

GÖZTEPE BELEŞE KONDU: 1-0


Göztepe, ecel terleri döktüğü maçta Bursaspor'u şansının da yardımıyla 1-0 yenerek altın değerinde iki puan kazandı. Zevksiz ve sönük geçen mücadelede seyirci, maçın bitimine 35 dakika kala stadı terketmeye başlayarak futbolculara sessiz bir uyarıda bulundu. Maçın baştan sona hakimi olan Bursaspor, birkaç mutlak golü cömertçe harcadı, fakat bilinçli ataklar ve presle ev sahibi Göztepe'yi kendi sahasına hapsetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA