• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.01.2017, 00:00

27 OCAK 1977

DÜNYA

AVRUPA'DA ALEYHİMİZE KAMUOYU OLUŞTURULUYOR


İngiltere'nin en ciddi ve tirajı yüksek siyasal haftalık gazetesi Sunday Times'ın son sayısında, Avrupa İnsan Hakları Komisyonu tarafından hazırlanan Türklerin Kıbrıs'ın kuzey bölgesinde Rumlara zulüm yaptıkları iddia edilen raporun tam metni yayınlandı. Siyasal çevreler, raporun Kıbrıslı Rumlar tarafından Avrupa kamuoyunu etkilemek amacıyla İngiliz basınına verildiğini öne sürerek, raporun Avrupa ve İngiliz kamuoyunda Türklere karşı tepki yaratacağını iddia ettiler.

İZMİR

TURGUTLU'LU KATİLİN YAKALANMASI İÇİN BASKINLAR DÜZENLENİYOR


Bir süre önce Turgutluspor lokalini basarak bir kişiyi öldüren, iki kişiyi de yaralayan Mevlüt Karamürsel'in yakalanması için güvenlik kuvvetleri yoğun bir faaliyete geçti. Alay Komutanı Nurettin Kurdoğlu başkanlığındaki bir ekip önceki akşam Turgutlu'nun Sinirli köyünü baştan başa aramasına rağmen katilin izine rastlayamadı. Kurdoğlu, "En küçük ihtimali bile değerlendiriyoruz. Katilin daha fazla kaçabileceğini sanmıyorum. Yakında yakalayacağız" dedi.

SPOR

OLAYLARLA DOLU BASKET MAÇI


Eczacıbaşı-Beşiktaş Basketbol Şampiyonluk maçı, bitimine 1 dakika 24 saniye kala Beşiktaşlı taraftarlarla toplum polisleri arasında çıkan arbede sonucu yarıda kaldı. 30 dakikalık ara ve Siyah-Beyazlıların salon dışı edilmelerinden sonra tamamlanabildi. Seyircilerden çok sayıda yaralananlar oldu. Eczacıbaşı maçı 68-65 kazanarak rakibinden ilk devredeki yenilginin rövanşını aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA