• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.02.2017, 00:00

4 ŞUBAT 1977

Esat, eskisi kadar sert değil

ŞAM'DAKİ Yahudi topluluğunun lideri Selim Tota, Suriye Genelkurmay Başkanı ile görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada Hafız Esat'ın Yahudiler konusundaki kısıtlamaları kaldırdığını, gelecekte Suriyeli vatandaşlarla eşit haklara sahip olacaklarını bildirdiğini söyledi. Ülkede 30 yıldır Yahudilere karşı uygulanan baskı yöntemlerinden sonra bu sözler kuşku uyandırırken, birçok Arap ülkesi de İsrail ile iyi geçinmek için ülkelerindeki Yahudilere tavizler vermeye başladı.

İzmir'de 24 saatte 53 kaza oldu

YAĞIŞ nedeniyle kayganlaşan yollarda maddi hasarla sonuçlanan birçok kaza meydana gelirken, Altınyol'da beton direğe bindiren bir Mercedes saç yığını haline geldi. Büyük bir şans eseri can kaybı olmadı. Sirgelli kavşağında birkaç takla attıktan sonra orta refüjdeki beton direğe çarpan otomobil metal yumağı olurken, sürücü Fırat Var yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Selahattin Beyazıt yeniden başkan

KONGREDE konuşan başkan adayı Ali Uras, Beyazıt döneminde kulübün büyük borçlar altına girdiğini, futbol şubesinin yürekler acısı halde olduğunu öne sürdü ve başkan seçildiği takdirde bunları düzelteceğini söyledi. Selahattin Beyazıt ise "İsterdik ki Ali Uras başkan seçildikten sonra yapacağı işlerin programını okusun" dedi. Yapılan seçimlerde Selahattin Beyazıt 413 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Ali Uras 300 oyda kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA