• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.02.2017, 00:00

İngiltere Kıbrıs'taki üslerinden çekilmiyor

İNGİLTERE'NİN savunma işleriyle görevli Devlet Bakanı Fred Mulley, İngiliz kuvvetlerinin Kıbrıs'taki üslerden çekilmeyeceğini açıkladı. Bu ay başında Kıbrıs'ta yaptığı inceleme gezisiyle ilgili olarak parlamento üyelerinin sorularını cevaplayan Mulley, "Kuvvetlerimizin sayısında azaltılma yapılması bugün için kesinlikle düşünülmemektedir. Kıbrıs gezim sırasında dikkatimi çeken nokta, Hem Türk hem de Rum toplumlarının bu üslerden memnunluk duyduklarıdır" dedi

Kadifekale'de büyük göç başladı

TOPRAK kayması nedeniyle duvarların çatladığı, yolların ayrıldığı Kadifekale'de toplu göç başladı. Artık gece-gündüz çatırdayarak ayrılan duvarların "Azrail selamı" verdiği mahalleler, kitle halinde boşaltılıyor. Sığınacak bir yer bulanlar yangından mal kaçırır gibi eşyaları ile birlikte çoluk çocuk kamyona doluşup kaçıyorlar. Geride kalanlar ise "Kaçan kurtuldu, bizler ya uykumuzda öleceğiz, ya da sokak ortasında kalacağız" diyorlar.

Karşıyaka, Bolu'ya gitmek istemiyor

KARŞIYAKA Basketbol Şubesi Başkanı Tahir Türetken, Beşiktaş'la 6 Şubat'ta yapacakları lig maçlarının bu kulübe verilen ceza üzerine Bolu'da oynamak zorunda bırakılmalarına itiraz ettiklerini açıkladı. Türetken, "Bakanlık, Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü ve Basketbol Federasyonuna cezanın Beşiktaş'a değil Karşıyaka'ya verildiğini bildirdik ve bu maçın tehirini istedik. Örneğin maçları Bolu yerine Balıkesir'e alınsaydı bu itirazı yapmazdık" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA