• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.02.2017, 00:00

MAKARİOS'UN TUTUMU MOSKOVA'YI KIZDIRDI

MAKARİOS'UN Kıbrıs sorununun çözümüne ABD ile AET'nin müdahalesini teşvik eden son demeci Moskova'da tepkiyle karşılandı. Bu konuşmanın kendisine intikal etmesi üzerine Türk Federe Devleti Başkanı Rauf Denktaş'tan telefonla, acele bir randevu isteyen Sovyetler Birliği Büyükelçisi Astavin, dün Türk Toplumu lideriyle görüştü. Gözlemcileri tahminlerine göre Astavin, ABD ve AET müdahalesini Kıbrıs'ın toprak bütünlüğü için sakıncalı buluyor.

ANARŞİYE KARŞI İŞBİRLİĞİ

DEMOKRASİNİN temellerini dinamitleyen şiddet olaylarında tırmanma ve cinayetler devam ediyor. Bu karamsar ve uzlaşmaz havada CHP lideri Bülent Ecevit, AP Genel Başkanı ve Başbakan Süleyman Demirel ile bir araya gelmeye, işbirliği yapmaya hazır olduğunu açıkladı. Ecevit, partisinin grup toplantısında, gençleri kurtarmak, yurttaşlarımızın can güvenliğini sağlamak için herkesle oturup çare aramaya hazır olduklarını söyledi.

BECKENBAUER FUTBOLU 1979'DA BIRAKACAK

ALMAN futbolunun "İmparator"u Franz Beckenbauer, 18 yıllık futbol hayatını iki buçuk yıl sonra, 30 Haziran 1979'da noktalayacağını açıkladı.
Beckenbauer, "31 yaşındayım ve arzu ettiğim tüm şampiyonlukları gördüm. Bu işi iki buçuk yıl daha uzatmamın nedeni, futbola hala doymamış olmam" derken, 30 Haziran gününü doğum günü olduğu için özellikle seçtiğini ve sayısız teklif almasına karşın Bayern Münih'i çok sevdiği için ciddiye bile almadığını söyledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA