• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.03.2017, 00:00

1 MART 1977

Kıbrıs Türk kadınları gösteri düzenledi

Lefkoşa 'nın Türk kesiminde şehit ve kayıp eşleriyle, göçmen kadınlar dün sabah saat 10'da büyük bir gösteri düzenledi. Kıbrıs Türk toplumunun Rumlarla iç içe yaşayamayacağını haykırdı. Atatürk anıtı önünde mitingin başlangıç konuşmasını şehit kızı Zerrin yaptı. Türk kadınının bugün Rum tehdidi, Rum mezalimi altında geçirdiği ıstıraplı günlere dönmemek azmini duyurmak için toplandığını söyledi.

Bir ev havaya uçtu, işadamı Vardar öldü

Hatay 'da Enver Vardar isimli bir işadamı, şofbene takarken havasını almak istediği gaz tüpünün bomba gibi patlaması sonucu parçalanarak can verdi. Banyodan yayılan gazın salondaki kömür sobasıyla temas etmesi üzerine meydana gelen patlamada, Enver Vardar'ın televizyon seyreden eşi ve çocuğu şans eseri kurtuldu.

Sariyer'i 15 yıldır aynı antrenör çalıştırıyor

Sarıyer antrenörü Ayhan Erman, bu kulüpte çalıştırıcı olarak 15 yılını doldurdu. Türkiye'de bu kadar uzun süre aynı takımda kalan tek antrenör olan Ayhan Erman, bir antrenörün yararlı olabilmesi için çalıştırdığı takımın başında en az üç yıl kalması gerektiğini söylüyor. Erman, "1962 yılından beri Sarıyer'e hizmet ediyorum. Bugün Türkiye'nin hemen her takımında Sarıyer menşeili bir iki öğrencim top koşturuyor" diyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA