• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.03.2017, 00:00

04 MART 1977

DÜNYA

İspanya'da rehineler kurtarıldı

İspanyol polisi, Cuma günü Madrid banliyösünde iki apartmana yaptığı baskında, bir süre önce 1 Ekim Anti-Faşist Direniş Örgütü (Grapo) tarafından kaçırılan Devlet Konseyi Başkanı Antonio Maria de Oriol ile Yüksek Askeri Mahkeme Başkanı General Emilio Villaescusa Quillis'i kurtardı. Oriol bundan iki ay önce, General Villaescusa ise 24 Ocak'ta kaçırılmıştı. Baskından sonraki operasyonda Grapo üyesi 20 gerillanın yakalandığı açıklandı.

İZMİR

İzmir'de bir şoförü öldüren katil yakalandı

Kemer'de Mustafa Eryaman adlı şoförü kurşunlayarak öldüren katil genç, Gemlik'te yakalandı. Polisten alınan bilgiye göre, kamyon muavinliği yapan Emir Kalebeli'yi (18) evine çağırdıktan sonra kendisine silah tehdidi ile sarkıntılık etmeye kalkışan Eryaman'ı kurşunladı. Olaydan sonra geldiği kamyonla Gemlik'e dönen genç katil, evinde polisler tarafından yakalandı. "Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı" diyen Kalebeli, pişmanlık duymadığını söyledi.

SPOR

Sicilya'da polis hakemleri sahadan helikopterle kaçırdı

Sicilya'da Palermo ile Ternana takımları arasında oynanan İtalyan İkinci Ligi maçında çıkan kargaşada polis, hakemleri sahaya helikopter indirerek kaçırdı ve gözü dönmüş seyircilerin elinden kurtardı. Maç 1-1 devam ederken verilen ters bir karar üzerine sahaya ve yan hakemlere tribünlerden taş ve şişe yağdırılmaya başlandı. Tribün tahtaları da ateşe verildi. Olayların büyümesiyle 19 polis, 10 seyirci ve bir de gazeteci yaralandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA