• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.03.2017, 00:00

08 MART 1977

DÜNYA

Yunan silah endüstrisi hızla gelişiyor

Askeri ihtiyaçları için ABD ve NATO'ya bel bağlamaktan vazgeçen Yunanistan'ın kendi ulusal ve savunma endüstrisini geliştirmek için yoğun çaba harcadığı ve bu işe milyarlar ayırdığı görülüyor. Başbakan Konstantin Karamanlis de ABD'nin yardımıyla kurulacak 120 milyon dolarlık uçak endüstrisi fabrikasının temel atma töreninde, Yunanistan'ın artık savaştan korkması için bir neden kalmadığını söyledi.

İZMİR

Polisi vuranlar yakalandı

Hatay'da önceki gece siyasi polis memuru Ersin Alçıtepe'yi tabancayla vuranların Büyük Ülkü Derneği Başkanı ve iki üyesi olduğu açıklandı. Dernek binasında yapılan aramada ise çöp bidonlarına gizlenmiş çok sayıda bıçak, satır ve zincir bulundu. Polis memurunu yaralayan Mehmet Onur Miman'ın üzerinde 7.65'lik bir tabanca bulundu. Sanık, "Dernek binamızın komünistler tarafından basılacağını öğrenmiştik. Polisi saldırgan sandım" diye konuştu.

SPOR

Bulgarlar, Ay-Yıldız karşısında tutunamadı

A Milli Futbol Takımımız, 2017'nin ilk maçında Bulgaristan'ı 2-0 yendi. Oyun gücü yönünden sonuç kadar başarılı olamayan Millilerin gollerini ilk yarıda Ali Kemal ve Cemil kaydetti. Karşılaşmadan önce, Batı Almanya ekibi Bayern Münih'in Türk futbolcusu, İzmir Halilrıfatpaşalı Erhan Önal kampı ziyaret ederek Millilerimizle tanıştı. Futbolcular adına kaptan Cemil Turan tarafından ağırlanan Önal, maçtan önce takıma çiçek vererek başarılar diledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA