• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe’nin artıları çok FETHİ YURTTAŞ

Göztepe’nin artıları çok

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.09.2017, 00:00

İlk beş maç geride kalınca gördük ki Göztepe bu ligde iş yapacak. Fikstürün sıkıntılı ve zor oluşu önceleri tedirgin etmişti. Üstelik geçen sezonun finalinde alınan ceza ile taraftarından da yoksun kalmıştı.
Buna karşın Fenerbahçe'yi elinden kaçırsa da Trabzon engelini aşmayı bildi.
Aradaki Kayseri maçını kaybetmişti. Ama o maçın ikinci yarısında da üstün olan taraftı.
Ne var ki golü bulamamıştı. Trabzon maçıyla yükselişe geçen Göztepe, devamında Ankara'da Osmanlıspor'u, son olarak da pazar akşamı Gençlerbirliği'ni yenerek peş peşe üç maç kazandı. Uzun zamandır üst üste üç maç kazanılmamıştı. Bu nedenle başarılar herkesi mutlu etti. Bu noktada dikkatli olunması ve daha çok çalışılması gerektiği açık. Artık Göztepe'nin rakipleri işi daha fazla ciddiye alacak. Ancak Göztepe'nin de artıları çok. Takımın şablonu belli oldu. Kulübedeki oyuncular da oldukça güçlü. Bir iki hafta içinde Emrecan ve Ömer Şişmanoğlu da katılacak. Böylelikle olası yorgunluk ve sıkıntılarda yapılacak rotasyonlarda elde oldukça geniş kadro var.

Taraftarın gücü

Üstelik Bornova Stadı'nda artık arkasına aldığı taraftarı da var. Gençlerbirliği karşısında buna tanık olduk. Maç öncesi başlayan isyan marşının ardından oyun bitene kadar susmayan taraftar tüm Türkiye'nin takdirini kazandı. Bundan böyle Bornova Stadı'na gelen takımların işi zor.
Buraya kadar herşey güzel gelişti. Ancak zaman zaman inişler çıkışlar olacak. Kimse paniklemeden desteğini sürdürmeli. Göztepe güçlü bir kadroya sahip. Bu kanıtlandı.
Hedef hemen büyütülmemeli. Nitekim iki hafta önce Sayın Tuna da uyarmıştı.
Yeni hedefi maç maç çizip başarı grafiğini yükseltmeye devam. Bunu başaracak gücü var Göz Göz'ün. İlk beş maçta ortalama iki puan alındı. Beş maç sonra durumu yeniden gözden geçirirken heyecanın eksilmediğini görmek en büyük dileğim. Hayırlısı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA