• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Değişen bir şey yok FETHİ YURTTAŞ

Değişen bir şey yok

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.10.2017, 00:00

Göztepe Alanya'u elinden kaçırınca herkes üzülmüştü. Ama diğer takımların maç sonuçları gösterdi ki her an her sahada benzer sonuçlar alınabiliyor. Önemli olan kötü ya da beklenmedik sonuçlardan ders çıkarabilmek.
Öncelikle Göztepe kötü oynamadı.
Ancak Alanya da iyi oynadı. Her iki takımın açık futbolu tercih etmesi zevkli ve gollü bir sonuç ortaya çıkardı. Sıkıntı öne geçen ve 85. dakikada Göztepe'nin 3-1 önde iken puan kaybetmiş olması.

YAŞANAN TALİHSİZLİKLER

Maç sonrası yazımda da belirttiğim gibi birçok şanssızlık üst üste geldi. Sezon başından beri takıma büyük güç katan Beto'nun ilk yarı sonunda sakatlanması ikinci yarı başında da Peybernes'in aynı şekilde eksilmesi oyuna dokunuşları etkiledi.
Bu arada hemen söylemek gerek.
Geçen yılın tüm yükünü çeken Günay gollerde tek başına hatalı değil. Yenilen ikinci golde Sabri'nin, üçüncü golde ise Rotman'ın topu uzaklaştıramamalarının sıkıntıları vardı. Her iki hata sahipleri maçın en önemli adamlarıydı oysa.

KAYBEDİLEN BİRŞEY YOK

Göztepe'nin hedefinde sapma yok.
Önce ligde sağlam adımlarla yürümek.
İyi bir başlangıç var. Kredisi yüksek. En büyük dileğimiz sakatlık sorunlarının artmaması. Geniş görünse de kadroda bazı oyuncuların alternatifi yok gibi.
Bunun için zaman zaman herkese görev düşecek. Tüm oyuncular hazır olmaya çalışmalı. Kendilerine iyi bakmalı. Diğer takımlar da yavaş yavaş toparlanıyorlar.
Bunu dikkate alıp hep tevazu içinde ama çok çalışmalı oyuncular. Biraz da şansın yardımıyla bu haftayı da ikinci sırada tamamladı Göztepe. Kısacası sıralama değişmedi. Bundan sonrası daha kolay değil. Ama her yönden güçlü bir Göztepe var. Yönetimiyle, teknik kadrosuyla, oyuncularıyla ve taraftarıyla. Biraz da şansa gereksinim var. Hayırlısı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA