• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ah Gouffran ahh... FETHİ YURTTAŞ

Ah Gouffran ahh...

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.11.2017, 00:00

Oyunun genelinde iki takım da çok baskı kuramadı. Ama her iki yarının sonları inanılmaz heyecan veren bir maç oldu. Daha çok pozisyon bulan ve daha çok gol kaçıran ise Göztepe'ydi. İlk yarının kaçan gollerinde topu getiren Halil, vuramayanlar ise önce Gouffran sonra Jahovic oldu. Uzatmanın sonlarında Jahovic kişisel çabası ile getirdiği topu da sonlandıramadı. Bu arada Badu'nun vuruşunda topun direkten dönmesi de ilk yarıda Bursa adına şanssızlık Göztepe adına ise şanstı. İkinci yarının başında Bursaspor biraz daha baskılıydı. Ancak bu baskıyı atlatan sarıkırmızılılar oyunu dengeledi. Sonra her iki takımın milli kalecileri sahneye çıktı.
Ancak Harun sanki biraz da şanslıydı.
Çünkü beceriksiz Gouffran iki kez karşısına geldiğinde biraz da şans yanındaydı.

BİR PUAN GÜZEL AMA....

İkinci yarıda bir korner atışında bomboş pozisyonda yaptığı kafa vuruşuyla Kadu da golü bulamadı. Sonuçta Bursa gibi bir deplasmanda alınan puan tabii ki güzel. Hele iki yenilgiden sonra. Hem de deplasmanda ve Bursaspor'dan alınınca.
Ama kaçan pozisyonları görünce üzülmemek kolay değil. Bu arada atlamamak gerek. Sene başından beri ilk kez oynayan Tanju'ya bravo. Seksen dakika canla başla ve hatasız oynadı. Sonunda Kosanovic de kusursuz oynadı. Kaçırdığı gollere kızsak da Gouffran da gelişiyor.
Daha doğrusu kendisine geliyor. Çok zor fikstürün ilk ayağında alınan puan için herkesi kutluyorum. Ama artık kazanmayı da yeniden hatırlamalarını bekliyorum.
Axel N'Gando da daha fazla zaman aldıkça daha çok katkı vereceğine inanıyorum.
Oyuna girer girmez iyi işler yaptı.
Her maç kenardan gelenler umut veriyor.
Oyuna gelip bir sürü transfer yapılmayacak.
Yoksa bu gençlere çok yazık olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA