• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe bekleneni fazlasıyla yaptı FETHİ YURTTAŞ

Göztepe bekleneni fazlasıyla yaptı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.12.2017, 00:00

Yıllar sonra Süper Lig'e dönen Göztepe beklenenden fazla puan topladı. Sezon başında çizilen iki yıl ligde kalma hedefi birinci yıl için büyük ölçüde yakalandı. Ama her şey bitmedi.
Son Karabük maçında gördük. Göztepe bu tip maçları sezon sonuna kadar çok oynayacak. Alınan bunca puanın getirdiği kredi büyük. Bu krediyi hovarda bir şekilde harcamazsa bundan sonra da puanları toplamaya devam eder. Arada beklenmedik sonuçlar da alabilir. Ancak iyi bir sezon olacağı görülüyor.

BETO'N GİBİ

Kale sağlam ellerde. Beto sezon başından beri emniyet kilidi. İdmanların en çok çalışanı olduğu gibi maçlarda da konsantrasyonu en yüksek olan oyuncu. Defans da son maçlarda oldukça iyi oynadı. Üç maçta kalelerinde gol görmedi. Kadu ve Traore her maç doksan dakika çok iyi savaşıyorlar. Benim beklentim artık gol katkısı yapmaları. Selçuk ve Rotman ikilisi genelde iyiler. Oyunun sonlarında gençlerle yer değiştirilebilir. Doğanay ve N'gando artık hazırlar. Castro en istikrarlı ve katkısı büyük oyuncusu Göztepe'nin. Önce Tayfur, şimdi Halil verilen şansı iyi kullandılar ve katkı yaptılar. Son maç hariç Gouffran da artık yol aldı. Artık gollerini de görmek istiyoruz.

SCARİONE'Yİ ÖZLEDİK

Bir başka geriye dönüş yapmasını özlediğimiz oyuncu Scarione. En kısa zamanda bıraktığı yerden devam etmeli.
Jahovic için fazla söze gerek yok. Geçen yıl çok büyük katkı yapmıştı. Ghilas ve Ömer de bundan sonra Jahovic'i dinlendirecek çok önemli gol ayakları olacak. Yeter ki küsmesin her ikisi de. İçimden gelenleri yazmaya çalıştım. Yolun sonu iyi olacak.
Yeter ki hayal alemine dalmadan ve kurulu düzen devam edebilsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA