• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göz-Göz Beto farkıyla FETHİ YURTTAŞ

Göz-Göz Beto farkıyla

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.12.2017, 00:00

Göztepe kazanmasını bildi.
Hem de deplasmanda. Hem de çıkış arayan Karabükspor'u yenerek. Bu sonuç alındıysa en büyük pay kaleci Beto'ya ait.
O Beto dün de penaltı kurtardı.
Dönen topa da müdahale etti. İkinci yarıda ise inanılmaz bir performans gösterdi. Teşekkürler Beto. Sana ve seni bulup getirenlere. İlk yarıda hiç pozisyonu ve şutu olmayan Göztepe ikinci yarıda da ciddi tek atak yaptı ve bu atak da golle sonuçlandı. Asist Castro'dan golü yapmak Jahovic'den.
Teşekkür ediyoruz. Hem Castro'ya, hem de Jahovic'e.

BİR TAKIM BAŞARISI

Dün savunma anlamında çok iyi bir maç oldu Göztepe için. Kadu, Kosanovic. İkisi de iyi boğuştu maç boyunca. Ama ille de Traore. Geldiği günden beri hep üstüne koya koya yürüyor Traore. Herkes çabaladı. Ama bir takım başarısı izledik. Telaş etmeden oynadı herkes. Sonuçta 24 puan yakalandı. İlk yarı bitimine üç maç var. Bundan sonra alınacak her puan yeni hedef çizmeye yarar. Ama ne olur takımın dengelerini bozmayın sevgili Tamer Tuna ve yöneticiler. Bu başarıda sizin payınız açık seçik görülüyor.
Devre sonu çok transfer yapmayın. Bir, belki iki. Daha fazlasını isteyenler bu puanları alan aslanlara saygısızlık olur.
Ben böyle düşünüyorum.

HERKESE TEŞEKKÜR

Oynayanlar da kulübede sırasını bekleyenler de daha çok katkı yapacak.
Her zaman dediğim gibi çok çalışıp alçak gönüllü kalarak. Hepinize teşekkür ediyorum Göztepeliler. Yönetime de. Teknik kadroya da. Futbolculara da. Her maçta desteğini esirgemeyen taraftara da.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA