• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bravo Tamer hoca FETHİ YURTTAŞ

Bravo Tamer hoca

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.11.2017, 00:00

Önce Tamer Tuna'dan başlayım.
Hep kazanmak için oynayan bir takım yarattı. Önceleri Jahovic ve Ghilas'ı birlikte oynattı. Ama ısrarcı olmadı ve Jahovic'i tercih edince Göztepe çok başarılı oldu. İdmanlara katılmayan kim olursa olsun sahaya sürmüyor. Gençlere şans veriyor.
Yapılan eleştirilerden rahatsız olmuyor ve olumlu eleştirilerden yararlanıyor. Tüm bu nedenlere dayanarak bravo diyorum.
Kendisini kabul ettirdi. Şimdi toplanılan 21 puanla ilk yarı için hedeflenen puanları yakaladı. İlk yarının bitimine dört maç daha var. Alınacak her puan daha fazla kredi demek. Ligi daha rahat götürebilir demek.

GOUFFRAN ŞANSSIZDI

Geçen hafta kıpırdayan Gouffran bu hafta da çok etkili oldu. Gol atamadı ama çok pozisyona girmeyi başardı. Jahovic'in pasında Caner'den önce davranabilse boş kaleye yuvarlayabilirdi, olmadı.
Topa vurmak için hamle yaptı ama kendisine yapılan faulü görmedi Arda Kardeşler. Ceza alanı dışında bu tip faulleri kaçırmayan hakemler bu ince faulleri pek fazla yakalayamıyor. Maç öncesi Akhisar golü bu kadar az düşünecek deselerdi, inanmazdım. İlk yarı son dakika Lopes'in getirdiği topu takip edebilse, dokunabilse Emnes ile öne geçebilirlerdi.
Ama hepsi bu. İlk yarıda tek kornerleri var. Göztepe'nin ise altı korner attığını ve birinde Selçuk'un kafa vuruşunda topun üst direkte patladığını hatırlayalım. İkinci yarıda gene Göztepe atakları, gol beklentisi vardı.
Ancak bu kez aynı sayıda korner atan Göztepe'nin Selçuk ile kazandığı gol sarı-kırmızılı oyuncuları rahatlattı. İkinci gol ise maçı kopardı. Jahovic bu kez asisti ile öne çıktı.
Halil de Süper Lig'deki ilk golünü attı. Bu golden sonra Akhisar nihayet golü düşünmeye başladı. Bu kez roller değişti. Akhisar yüklenmeye başladı. Ama golü bulamadı.
Göztepe ise çok rahat bulduğu pozisyonları iyi kullanamadı ama kazanmayı başardı.
Selçuk'un yaptığı faul ile penaltı vermeye hazırlanan Arda Kardeşler yan hakemin bayrağını görünce vazgeçti. Acele karar vermeyerek başarılı yönetimini taçlandırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA