• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Zor maçların takımı FETHİ YURTTAŞ

Zor maçların takımı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.12.2017, 00:00

Göztepe inanılmaz işler yapmaya devam etti. Fikstür ne zaman zor desek Göztepe çok başarılı sonuçlar aldı. İlk yarının son 6 maçından dördü deplasmanda idi. Bu maçlardan 4'ü bitti. Alınan puan on. Son iki maçın ilki İzmir'de Konya ve sonra deplasmanda Galatasaray ile. Bu Göztepe daha puan alır diye bekliyoruz. Bu da ilk yarıyı çok çok iyi bitirmek anlamına gelecek.
Gelelim dünkü maça. Malatya oyuna ısınmadan, Göztepe önde basıp iyi pozisyonlar buldu. Gouffran'ın güzel vuruşunu Malatyaspor defansı çizgi üzerinden çıkardı. Ama son maçların duran toplarını devamlı kullanan Kosanovic'in atışında Kadu'nun kafa vuruşunda yapacakları bir şey yoktu. Ancak gol sonrası çok zaman geçmeden Göztepe kalesinde ilginç bir gol gördü. Dening'in boşta kalan topu Pereira'ya verişi ve bu oyuncunun usta vuruşu ile skor eşitlendi.

ANCAK GÖZTEPE DURMADI

Kosanovic'in korner atışında bu kez Selçuk iyi tamamladı. İlk yarı biterken ortaya gene Kosanovic çıktı. Frikik atışında Kadu gelen topu Rotman'a aktardı Rotman da ustaca golünü attı. Göztepe ikinci yarı tüm oyuncularıyla kendi sahasında kabullendi oyunu. Yirmi dakika biterken Leo penaltı yaptı. Bu kez Beto kurtaramadı.Artık oyun Göztepe yarı sahasında oynanıyordu. Beto her zaman olduğu gibi başarılı, defans oyuncuları çok gayretli idi. Bu arada yapılan değişikliklerle ani ataklar yapmayı düşündü sayın Tuna. Ne var ki ne Ömer, ne de Ghilas katkıda bulunamadı. Bir atakta Ghilas sağdan desteğe gelen Halil'i erken fark etse belki oyun o anda biterdi. Olmadı.
Sonuçta Göztepe ilk yarı bitmeden puanını 27 yaptı. Eğer son iki maçtan da puanlar çıkarabilirse artık hedef büyütülebilir. Bakalım o maçlar da öncekiler gibi sonlanacak mı? Ama nasıl biterse bitsin bravo Göztepe.
Bu başarıya katkı veren herkese bir kez daha teşekkür. Ama dünün özelinde ekstra teşekkür edilecek iki oyuncu var. Önce Kadu, sonra da Kosanovic.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA