• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çok zor maç Göztepe’nin FETHİ YURTTAŞ

Çok zor maç Göztepe’nin

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.12.2017, 00:00

Çok zor maç oldu. Ama Göztepe kazanmasını bildi. Hakemin zaman zaman gördüğü, zaman zaman ise ya görmediği, ya da görmezden geldiği bir maçı kazandı Göz-Göz. Gördükleri içinde en önemlisi ise maçın tek golünü atan Jahovic'e penaltı yapıldığını görmesiydi.
Selim iki kez Jahovic'i düşürmeye teşebbüs etti, Jahovic ayakta kaldı. Ancak üçüncü hamleyi yapan Selim, Jahovic ile birlikte düştü. Önü çok açık olan Hüseyin Göçek tereddütsüz penaltı noktasını göstererek doğru kararı verdi. Ceza sınırında yer alan isimlerin hiç birinin kart görmemesi son derece önemli Galatasaray maçı öncesi sevindiriciydi. Kaleci Beto, Kadu ve Halil sarı kart görmediler. Bu arada ilk kez Castro'nun kendisinden beklenmeyen derecede kötü oynadığına tanık olduk. Ne yapalım hoş göreceğiz. İlk yarı boyunca o kadar iyi şeyler yaptı ki attıklarına, yaptıklarına sayalım.

GÖZTEPE MORAL DEPOLADI

Maçın hakeminin göremediği diğer önemli bir pozisyon da Atiker Konyaspor'un elle attığı goldü. Hakem pozisyon için önce gol dedi. Ancak yan hakemin uyarısıyla kararını değiştirdi. Şimdi artık Göztepe için yeni hedef çizilebilir. Eğer son maçta Galatasaray karşısında da iyi bir sonuç alınırsa artık taraftarın gönlü rahat ikinci yarıya hazırlanabilir. Lig sonu yeni hedef yakalanır mı bilmem? Ama sonuç ne olursa olsun sarı-kırmızılılar çok moral depoladı. Artık önü açık Göz-Göz'ün.
Tebrikler tüm futbolculara. Tebrikler teknik direktör Tamer Tuna ve ekibine. Tabii ki başta sayın Sepil olmak üzere tüm yöneticilere.
Ve en önemli tebrik içerde dışarda takımı yalnız bırakmayan taraftara.

EN BAŞARILI TAKIMLARDAN

Konyaspor çok sert bir rakipti. Böyle bir rakibi yenmek kolay değildi. Göztepe'den daha çok koştular. Daha çok pozisyon buldular. Ama değerlendiremediler. Ligin dibinde kalmalarının sanırım en önemli sebebi iç sahada beş maçı taraftarından yoksun oynamaları idi. İkinci yarı maçlar daha çetin geçecek. Göz-Göz ilk yarının en başarılı takımlarından olduğunu bir kez daha kanıtladı. Daha ne istenir?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA