• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Acaba hedef değişecek mi? FETHİ YURTTAŞ

Acaba hedef değişecek mi?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.12.2017, 00:00

Göztepe geçtiğimiz hafta sonu gene sevindirdi. İnanılmaz zor bir fikstüre karşın herkesin beklediğinden fazla puan topladı. Bu da tüm Göztepelileri yeni hedefler çizmeye yöneltiyor.
Önce Tamer Tuna'dan başlayım. Maç öncesi zaman zaman heyecan arttıran demeçler veriyor. Takımına güveniyor ki en büyük artısı bu bana göre. Maçtan sonra harika laflar ediyor. Ne bir eksik, ne bir fazla. Son maçta sıkıntılara karşın değişiklikleri forvette yapması bunun bir örneği. Gerçi değişiklikler çok katkı sağlamadı.
Ama maç kazanılınca haklı çıktı.

GENÇLERE GÜVENİYORUM

Genelde oyuncu seçiminde çok adil.
Değişiklik yaparken kimseden vazgeçmediğini anlatmaya çalışıyor gibi. Benim beklediğim bundan sonra gençlere daha fazla şans vermesi. Özellikle N'Gando ve Doğanay'a. Hiç şans vermediği Segbefia ve Emrecan hakkındaki kararlarını da merak ediyorum doğrusu. Tahmin etsem de. Dilerim beni yanıltır. Alınan puan 27.
İki maç daha var. İlki İzmir'de. İnanın çok zor bir maç olacak. Konyaspor çok direnecek. Sarı-kırmızılıların gücü bu engeli aşmaya yeter. Ancak lig artık eskisi gibi değil. Gününde olan inanılmaz işler yapabiliyor. Hayırlısı.

BAŞKAN KARAR VERECEK

Bu güne kadar yaptıkları için hep takdir hakkımızı kullandık Sayın Mehmet Sepil için. Bundan sonrası seviye arttırılacak yeni hamleler mi olacak? Yoksa daha önce çizilen hedef doğrultusunda alçakgönüllü olmaya devam mı edilecek?
Bunu en iyi Sayın Sepil belirleyecek.
Açık söyleyeyim hangi kararı alırsa alsın hep yanında olmalıyız. Bir iki yıl sabırlı olmanın doğru olduğuna inanıyorum.
Ama başkanın çok iddialı bir yapısı olduğunu da bilen biriyim. Tek beklentim var olan uyumun bozulmaması. Bunun için çok fazla transfer olmamalı dedim hep.
Birinci nedeni herkes daha güçlü olmak istediğinden iyi oyuncularını kolay kolay bırakmaz devre arasında. İkinci nedeni de geçtiğimiz yıllarda yaşadıklarımız. Zaman zaman ara transfer sonrası dağıldığımız oldu. Bulunabilirse eksik kapatmak adına ve ilaç olacak transfere olur demek gerekir. Bekleyip göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA