• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Emek vere vere sonuna gelindi FETHİ YURTTAŞ

Emek vere vere sonuna gelindi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.12.2017, 00:00

İlk yarının son maçına geldik. Büyük emeklerle beklenenin üzerinde galibiyetler alındı. Son maç öncesi Göz Göz'ün 30 puanı var. İstanbul'daki maçtan puan çıkar mı? Zor ama olanaksız değil. Konya maçı öncesi zor maç olacak demiştim. Gerçekten çok zor geçti. Bir hafta sonra ilk yarı değerlendirmesini yapacağım.
Ama son maça biraz değinmek istiyorum. İstanbul deplasmanı öncesi sarı kart ceza sınırında olan Beto, Halil ve Rotman neyse ki üzmediler. Böylelikle tam kadro çıkabilme şansını korudular.
Tam kadro derken Traore'yi unutmuş değilim. Ama son iki maçı o olmadan kazananların emeğini ve başarısını gözardı etmemek için öyle yazdım. Yoksa oynadığı maçlarda Türkiye'deki en iyi solbek olduğunu bir kez daha vurgulamalıyım.

SEGBEFİA 'YA HAKSIZLIK

Konya maçında son kez gördüm ki Segbefia gözden çıkarılmış. Oysa son değişiklikte Segbefia şans bulmalıydı.
Geçen yıl büyük katkı yapan bu oyuncu koca devre şans bulamadı. Çok iyi işler yapan Tamer Tuna'ya küçük bir sitemle geçiştireyim. Kontratı gereği gelecek yıl görüşürüz diyelim. Aynı sıkıntıyı Emrecan için de söyleyebilirim. Eğer yeni bir stoper alınmayacaksa takımda kalmasında yarar görürüm. Leo'nun katkılarının görüldüğünü varsayıyorum.

EN İYİ TAKIM GÖZTEPE

Her zamanki gibi kaleci Beto ve Jahovic'in ustalıklarını atlamamak gerek.
Bursa maçından beri Tanju ve Kosanovic'i de ayrıca kutlamalıyız. Takımın tümü ellerinden geleni yaptılar. Hatta beklenenden fazlasını. Ama Gouffran'ın şanssızlığını bir türlü yenemediğini de not olarak düşüyorum. Artık gollerini de görmek istiyorum. Son olarak diyorum ki G.Saray maçı hangi sonuçla biterse bitsin Göztepe ilk yarının en başarılı takımıdır.
Tebrikler ve teşekkürler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA