• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İlk yarının takımı Göztepe FETHİ YURTTAŞ

İlk yarının takımı Göztepe

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.12.2017, 00:00

Kim ne derse desin ilk yarının en başarılı takımı Göztepedir. Gerekçeleriyle sıralayalım. Alt ligden gelen ve ilk yılında yepyeni bir kadro kuran sarıkırmızılılar devreyi altıncı sırada bitirdiler.
Puanı 30. Liderin puanı ise 36. Ligin ilk iki maçını taraftarsız oynadılar. Fikstür çok zordu. Üstelik dokuz maç dışarıda ve sekiz maç İzmir'deydi. Ama çok iyi performans gösterdiler ve iyi sonuçlar aldılar. Öyle ki yıllar sonra iki kez üst üste iki kez dört galibiyet elde ettiler, 5 maç üst üste yenilmediler.

HER YÖNDEN İYİ YOLDA

Deplasmanda Fenerbahçe ile birlikte en fazla puan alan takım oldu (16'şar puan). Sahada bu sonuçlar alınırken tesis konusunda da çok yol alındı. Önce Adnan Süvari Tesisi büyütüldü. İkinci idman sahası yapıldı. Yıllardır istenen stat inşaatı başladı.
Sanırım 2019 yılı sonunda bitecek. Belki de daha önce. Bitmedi. Lansmanı yapılan Akademi inşaatı da yeni yılda başlayacak.
Tüm bu olumlu adımlar atılırken güzel olan bir noktaya da özellikle değinmek istiyorum.
Türkiye genelinde tüm takımlar "para yok" derken Göztepe borcu olmayan ender kulüplerden biridir.

HEP DESTEK, TAM DESTEK

Şimdi rahatlıkla ve güvenle söylüyorum.
İlk yarının en başarılı takımı ve hatta kulübü Göztepedir. Sanırım itirazı olan yoktur. Zaman Göztepe'nin lehine gelişiyor. Dileyelim sportif başarı ikinci yarıda da sürsün. Son sözüm takımını her maçta destekleyen, yalnız bırakmayan taraftara. Bu yıl yalnızca peşinden gitmekle kalmıyor, yenilgilerden sonra bile örnek oluyorlar. Hep destek ,tam destek oluyorlar. Bunu bütün Türkiye saygıyla karşılıyor, hatta bazıları kıskanıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA