• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe’ye saygı duyulmalı FETHİ YURTTAŞ

Göztepe’ye saygı duyulmalı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2017, 00:00

Bu Göztepe'ye saygı duyulur. İlk yarının son maçına kadar çok iyi oynadı İzmir'in sarı-kırmızılı takımı.
Çok iyi sonuçlar aldı ve ligin ilk yarısını altıncı sırada bitirdi. Daha da iyi bitebilirdi.
Yukarıdaki takımlar son haftada çok puan kaybettiler. Ama son an şanssızlıklarına dün de Kadu'nun sakatlığı eklenince sıkıntılı maçı kaybettiler. Dünkü maçta Kadu'yu çok aradık. Çünkü iki yumuşak stoperin yanında Gomis çok rahat oynadı. Gerçi Gomis gol atamadı ama Göztepe defansını dağıttı ve bundan yararlanan Rodrigues ve Yasin skoru sağladı.

EN BAŞARILI TAKIM

Daha önce yazmıştım; "Sonuç ne olursa olsun Göztepe ilk yarının en başarılı takımıdır" demiştim. Tekrar ediyorum Göztepe ilk yarı oynadığı tüm maçlarda iyi oynamaya çalıştı ve oyunu hiç bir zaman çirkinleştirmedi.
Dünkü maçta Göztepe'yi Beto da kurtaramadı. Ancak yediği gollerde fazla da yapacağı bir şey yoktu. Oyunun sonlarında Scarione iki önemli pozisyonu değerlendirebilse belki sonuç daha güzel olabilirdi de. Dileyelim ilk yarıdaki çıkışı ikinci yarıda da sürdürür ve ilk yıl beklentisinin üzerinde bir yer bulur Göztepe.

NELER YAPILMALI?

Dün evinde uzun süredir hiç yenilmeyen Galatasaray'a kaybetti Göztepe, üzüldük.
Ancak hedefi yakalamak adına neler yapabileceğiz ile ilgili mesajlar verdi. Neler yapmalı diye düşüncelerimi daha sonra yazacağım. Ama bu kadroyu çok iyi irdeleyip gençlerden yararlanmayı bilmek daha doğru olur görüşündeyim. Belki bir ya da iki takviye de yapılabilir. Ama 30 puanı bu takım, bu oyuncularla aldı. Bu gerçeği unutmayalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA