• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Beto’yu izlemek büyük bir zevk FETHİ YURTTAŞ

Beto’yu izlemek büyük bir zevk

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.02.2018, 00:00

Beto'yu izlemek büyük bir zevk
yunun başından sonuna kadar Beto'yu izlemek zevkini yaşadık.
Geldiğinden beri hep iyi oynadı. Ama dün akşam bir başkaydı.
Ne kabullendi, ne pes etti. İlk yarıda kalesine ilk gelen şutta şanslıydı. Ancak dikkati ile şansını iyi kullandı. Direkten dönen topu yakaladı. Ondan sonrasında şansı ile değil iyi kaleci olduğunu ortaya koydu. Sonuçta Trabzon'u adeta tek başına durdurdu. İlk yarı genelde Trabzon oynamaya çalıştı. Göztepe seyretti. Neyse ki Beto seyretmedi.
Bakalım bu kadar iyi kaleci için de yıl sonu beklenecek mi? Yoksa gelecek yıl da görebilecek miyiz?

DEMBA BA DAHA İYİ OLACAK

İkinci yarı Demba Ba oyuna girince ileriye gitmeye başladı Göztepe. Uzaktan çok güzel bir şut attı. Bir de Halil'e verdiği pas vardı. Bu maçta büyük katkı veremedi. Ama iyi olacağını gördük. Üç dört maç sonra gollerini de görürüz diye düşünüyorum. Bir parantez de Kadu'ya açalım. Maçın ikinci önemli adamıydı.
Hem hatasız oynadı. Hem de kalecisinin güzel oyununa katkı yaptı. Diğerleri de çok gayretliydi. Ama yüreğimiz ağzımızda geriye yaslanan bir takımı seyretmek kolay olmadı. Deplasmanda da olsa bu kadar yaslanmamak gerek. Her zaman Beto ile bitmez maçlar.

ELEŞTİRİLECEK KONULAR

Uzun aradan sonra Alex Ngando'nun oyuna girişine memnun oldum. Dilerim diğer gençlere de şans vermeye başlar, sevgili Tamer Tuna. Çünkü Göztepe'nin gelecek yıl bu gençlere çok ihtiyacı olacak.
Trabzon'dan alınan puanın hatırına eleştiri hakkımızı hafta içi yazmaya çalışacağım.
Çünkü çok önemli konuları paylaşmamız gerekir. Teker kırıldıktan sonra yol göstermek işe yaramaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA