• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sonu böyle olmamalıydı FETHİ YURTTAŞ

Sonu böyle olmamalıydı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.01.2018, 00:00

Oyunun genelinde Fenerbahçe üstündü.
Ne var ki uzatma dakikalarına girildiğinde durum 1-1 idi. Daha da önemlisi normal süre bitmeden önce Göztepe gelen kısmeti kullanamadı. Oyuna girer girmez gol atan Poko'nun pasında Castro dikkatli vursa belki de zaferle dönülecekti. Bir de uzatmalarda yenilen gol öncesi santra çizgisinde dikkatli olsalar üç Göztepeli futbolcu gole gidebilirdi.
Bu yüzden yazık oldu diyorum. Dayan, diren, o dakikaya kadar yemediğin golü uzatmalarda ye, işte o üzdü herkesi. Ama özeleştiri yapmak gerekirse futbolcular bu kadar geriye yaslanmamalıydı. Sonuçta oynadığın takım F.Bahçe. Kale önüne bu kadar çok gelirse bir türlü golü bulur. Nitekim buldu da.

SIKINTILAR SÜRÜYOR

Ligin ilk yarısındaki sıkıntılar gene vardı Göztepe için. Traore hazır olmadığı için oynayamadı. Bugün gördüğü kart ile gelecek hafta Kadu olmayacak. Kısacası bir türlü bitmiyor sıkıntılar. Ama futbolun güzellikleri kadar zorlukları da var. Bu zorlukları aşmayı bilmek gerek. Sonuçta Göztepe şampiyon olacak değil. Ama ligin ilk yarısında gösterdiği performans ve topladığı puanlar ile gönülleri fethetmişlerdi. Önümüzdeki hafta yeniden puanlar almaya başlar ve bu sezonu iyi bir yerde bitirirler diye bekliyorum.

ALKIŞI HAKETTİLER

Dünkü maçın başlangıcı iyi değildi. İlk dakika içinde direkten dönen top Göztepe adına şanstı. Yenilen gole kadar kötü futbol devam etti. Neyse ki yavaş yavaş toparlandı Göztepe.
Topa sahip oldukça dengeyi kurdular. İkinci yarı F.Bahçe daha sakindi. Bunu iyi kullanan Göztepe zaman zaman fırsatlar yakalayabildi.
Ama rakibin hatasından golü bulan Göztepe devamını getiremedi. Hele ki Castro'nun kaçırdığını görünce vah dedik. Maçın sonunda herkes Göztepe için ilk yıl istenilen elde edilecektir.
O halde kaybedilen puanlara üzülmek yerine önümüze bakalım. Göztepe taraftarı da maç boyunca takımını her zaman olduğu gibi iyi destekledi ve maç sonu kaybetse de oyuncularını alkışladılar. Bravo doğrusu

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA