• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Üç puanları alan Göztepe nerede? FETHİ YURTTAŞ

Üç puanları alan Göztepe nerede?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.01.2018, 00:00

Puan güzel olmasına güzel de, üç puan bir puandan daha güzel. Ama Göztepe üç puanı unuttu. Ne yazık ki üç puanı alacak oyun yok ortada.
Peki ilk yarının üçer üçer puan alan Göztepe'si nerede? İlk yarı sonunda fazla transfer olmasın diye defalarca yazdık, söyledik. Ama gene aynı senaryolar.
Sene başından beri gönder, gönder bitmedi. Stoper kalmadı. Buna karşın Peybernes de gönderildi. Hiç olmazsa kenarda tut, pazartesi gönder. Dönelim maça. Geçen hafta ilk maçına çıkan Poko öyle bir topu Badji'ye verdi ki Badji ikramı geri çevirmedi. Gerçi Beto da hamle yapmakta geç kaldı. Golden sonra Kayserisporlu oyuncular ayakta kalmayıp yerde yatmayı tercih ettiler. Boşa geçen bir ilk yarı oldu.

GİDENLERİN ARDINDAN

İkinci yarı Göztepe daha istekliydi.
Ama gol çok geç geldi. İki değişiklik beraberlik golünü getirdi. Sabri'nin pasında Tayfur iyi vurdu. Golden biraz sonra Kana Bıyık ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Daha 15 dakika vardı.
Ancak bu dakikaların değerini bilemedi İzmir ekibi Göztepe. Tehlikeli olabilecek bir şey olmadı.
Hakem Fırat Aydınus da olanı biteni iyi süzemeyince acaba penaltı mı denilen iki pozisyon da güme gitti. Aslında iki taraf da üç puanı hak etmedi.
Birer puan aldılar.
Tek kazanç otuz puana bir daha eklediler. İlk yarının ilk iki maçında da bir puan almıştı Göztepe.
Sonra güzel bir seri gelmişti. Bakalım yeni gelenler daha ne kadar kalmayı başaracaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA