• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe zor maçı kazanamadı FETHİ YURTTAŞ

Göztepe zor maçı kazanamadı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.02.2018, 00:00

Göztepe iyi başlamadığı maçı sonradan dengeledi. İki de güzel golle öne geçti. Ama Kosanovic"in hataları ile ilk yarı sonunda bir, ikinci yarıda bir gole engel olamadı. Oyunun sonlarına doğru yeniden öne geçse de skoru koruyamadı ve Osmanlıspor ile berabere kaldı.
yenilen goll er kötüydü
Demba Ba, Gouffran ve Castro öyle güzel goller attılar ki maçın skoru bu olmamalıydı diyorum. Atılan gollerin aksine öyle kötü goller yendi ki vah ki vah dememek zor. Hele maç 3-2 bitiyor derken oyunu genelde iyi yöneten hakem dağıldı ve penaltı dedi. İkinci yarıda oyuna giren Cikalesshi kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı.

BETO VE CASTRO CEZALI

Sezondaki en kolay ve cezası ağır sarı kartlarını bu maçta yedi sarı kırmızılı futbolcular.
Ne yazık ki gelecek hafta Beto ve Castro yok. Sarı kart alanlardan Kadu da sakata geldi ve oyundan çıktı. Sabri de sarı kart sınırına geldi. Eh artık zorunlu olarak şablon değişecek. Birileri oynamak zorunda.
Ama birisi var ki hiç hak etmediği kadar çok zaman aldı. Oynaması gerekenler de dün de yoktu. Gençler ise her zamanki yerinde, kulübede. NGando ise orada bile yoktu. Kimbilir belki de sakattı? Sonuçta birer birer puan almaya devam ediyor Göztepe.
İlk yarıdaki seriler olur mu? Göztepe ne zaman üç puan alır bilinmez. Dileyelim o günler gelsin. Taraftar o kadar özledi ki kazanmayı. Gelsin o günler. İlk yarıda elde edilen kredi mirasyedi gibi harcanmasın.

GÜZELLİK LER DE VARDI

Maçın güzellikleri de vardı şüphesiz.
Gouffran en sonunda siftah dedi. Hem asist yaptı, hem de ilk golünü attı. Golün ortasını yapan Castro'yu da unutmayalım.
Demba Ba da golcülüğünü kanıtladı. Aynı Ba bir de rakibini ustaca geçip öyle güzel vurdu ki gol olmayışı rakip Karcemarskas sayesinde. İkinci yarıda serbest vuruşu öyle güzel kullandı ki kaleciyi geçen top bu kez direkten döndü. Bir de ilk yarının sonunda Halil'in vuramadığı pOzisyon var ki üzülmemek elde değil. Aldığı pasla ceza alanı içinde topu rakibinden aşırıp kaleci ile karşı karşıya kaldı. Gol yapsa maç bitecekti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA