• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
KSK erken havlu attı GÜRKAN ERTAÇ

KSK erken havlu attı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.11.2015, 00:00
KSK Bayan Voleybol Takımı İzmir'i başarıyla temsil etti, Avrupa Kupaları'nda bizleri onurlandırdı. Ancak son yıllarda işler iyi gitmiyor, bırakın 1. Lig'de oynamayı, 2. Lig'de bile varlık gösteremiyor. Hele bu sezon öyle kötü sonuçlar alındı ki, takım daha 7. haftada zirve iddiasını kaybetti, zaten düşme tehlikesi de bulunmadığı için perdeyi erken kapattı. Antrenör ve yabancılar gönderildi. 7 maçta, 4 yenilgi 3 galibiyet inanılacak gibi bir performans değil. Asrın Grup'a ve bu firmanın sahibi Ali Talak'a söyleyecek sözümüz yok, yükü yıllardır taşıyor. Bizim sözümüz Karşıyaka camiasına. Basketbolun Avrupa'nın zirvesine çıkışını göğsümüz kabararak gururla izlerken voleybola bu kadar ilgisiz kalınmasını doğrusu yakıştıramıyoruz. Yabancı oyuncu aldığınız zaman sizi taşıyacakları seçeceksiniz. Basketboldakinin aksine KSK bu yabancı işini beceremiyor. Rus oyuncular, Aleksandra Terziç ile Sharavskaia'yı nasıl bulmuşlar, kim bulmuş, hayret. Ne hücumda varlar, ne manşet alabiliyor, ne de blok yapabiliyorlar. Gökhan Sezal son derece etkisiz ve başarısız kaldı. Yazık, çok yazık. Eğer KSK voleybolda bir varlık olacağını gösterecekse tedbirler şimdiden alınmalı.

Ah dede vah dede

Yaşar Ergün İzmir'de sporun, özellikle voleybolun gülüdür. 45 yıldır spora hizmetini sürdürüyor. 13 yıldır da ARKAS'ın başarılarına katkı koymanın çabasına devam ediyor. ARKAS'da 4 lig, bir Avrupa Kupası, 2 Türkiye Kupası kaldırdı. Yaşar Ergün'ün son zamanlarda spor aşkını torun aşkı solladı. Varsa yoksa 1 yaşındaki minik Yaşar Alp. Onu kucaklayınca Yaşar hocanın dünyası da değişiyor. "Ah dede, vah dede, sen neymişsin sen" sözleri tam Yaşar Ergün'e uymuş.

Erkeklerde süperiz

Voleybol Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 temsilcimiz de başarıdan başarıya koşuyor. ARKAS, grupta Alman Recycling Volleys'i Almanya'da yendikten sonra Bulgar Union'u 3-1 aşarak liderliğini sürdürdü. Tarihinde ilk kez bu kupaya katılan Ziraat Bankası da zirvede, deplasmanda Almanya temsilcisi VfB Friedrichshafen'i 3-1 yendi. Başkent ekibi daha önce Fransa'nın Paris Volley ekibini de 3-0 mağlup etmişti. Halk Bankası da Avusturya'nın Hypo Tirol takımını 3-2 yenerek iddiasını sürdürdü. Dileriz devamı gelir.

Yener'den hoş sada 

Ünlü voleybol hakemimiz Aziz Yener, faal hakemlik kariyerindeki son maçına bu hafta sonu çıkacak. Bulgaristan'ın Sofya kentindeki 36. CEV Genel Kurulu'nda Avrupa Voleybol Konfederasyonu Hakem Komisyonuna seçilen uluslararası hakemlerden Yener, yarın 1. Lig'deki Ziraat Bank-F.Bahçe maçında kariyerini sonlandıracak.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA